Sufix Performance Braid Yellow 6lb
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Sufix Performance Braid Yellow 6lb
Vand o rola de Sufix Performance Braid Yellow 6lb, cumparata de aici: http://www.rapitori.ro/forum/sufix-usa- ... 39888.html.
Firul a fost pus pe mulineta ieri, dar dupa 2 lanseuri am renuntal la el, este prea gros pentru ceea ce caut eu.
Pret: 60 ron, plata in cont, transport inlcus.
Marius
Firul a fost pus pe mulineta ieri, dar dupa 2 lanseuri am renuntal la el, este prea gros pentru ceea ce caut eu.
Marius
Re: Sufix Performance Braid Yellow 6lb
sal
cum adica 'prea gros' la 6lb? este camasuit? rigid? sau e china fake?
Firul este original USA, am luat cea mai subtire varianta pentru a fi folosit cu microjiguri. Pescuiesc in agatatura si am zis sa nu cumpar unul japonez, sa tot trebuiasca sa leg inaintas de fluorocarbon, dar pana la urma tot acolo ajung. Sufix-ul este mai rigid si nu lanseaza jiguri mici de 3-4 gr foarte bine, am nevoie de ceva mai matasos, evident cu riscul de rigoare...zigi2611 scrie:sal
poti sa faci o comparatie cu PP de 8lb ?
Din pacate nu, dar este aproximativ cat un Momoi Rujin de 20 lb.zigi2611 scrie:poti sa faci o comparatie cu PP de 8lb ?
schumi scrie:Vand o rola de Sufix Performance Braid Yellow 6lb, cumparata de aici: http://www.rapitori.ro/forum/sufix-usa- ... 39888.html.
Marius
- stefanflorin
- veteran

nu poti sa le compari, deoarece pp e plat la 8lb. eu folosesc firul asta de vreo 2 ani, e f. bun, iar ca grosime e mult mai subtire ca pp de 10.zigi2611 scrie:poti sa faci o comparatie cu PP de 8lb ?
Urasc atarnatorii!
- George1985
- veteran

E bun firul. Am pescuit si eu cu el.
E mai subtire ca un Sunline de 10lbs.
Nu se compara cu PP-ul, e mult mai bun Sufixul si tine putina apa.
E mai subtire ca un Sunline de 10lbs.
Nu se compara cu PP-ul, e mult mai bun Sufixul si tine putina apa.
M-ati enervat amandoi, anuntul se suspenda, o sa mut firul pe lanseta mai puternica si nu-l mai vand.