Streamere Stiuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Streamere Stiuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Am si mp .Andrei incearca cu raci legati din zoncare maro sau oliv sa vezi diferenta.In zona mea e minciuna castigatoare cand pe culoarea Biban nu mai da ,snur intins
bre...chiar ieri am dat cu maro si liniste.... mai degraba cleanul , dar nu are gura sa le inghita
dar pe alb si alb cu galben/verde
....

dar pe alb si alb cu galben/verde

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
scuze ca is off topic ... leowb pentru stiuca nu legi si cu buktail ? is curios cum arata atale
( fur meserie )
daca si uzi streamerele astea ... poate si prinzi ... le creste 100% valoarea
UP !

daca si uzi streamerele astea ... poate si prinzi ... le creste 100% valoarea

UP !
...
Salut ,nu e oftopic .Leg si pescuiesc mult cu Bucktail dar mai greu cu pozele ca tre sa rog pe Robert sa mi puna poze,si daca le ud pe cele din poze nu le dau folosite la om ca e aiurea .Dar mai pe seara poate are Robert timp . 

perfect . daca te pot ajuta cumva eu , cu toata placerea .
...
Domnu Colaps astea le am gasit prin trusa ca mi lea luat prietenii cu japca din cutii,sunt cateva modele pe care le folosesc intr o apa de maxim 50 cm Snur intins si Robert vine cu magia
tare misto is toate , intrebare indecenta : care culoare a mers cel mai ok la stiuca ? eu am doar alb si verde ... am prins da` noah cred ca mai bine ar merge rosu cu ceva ... albastru nu am de unde sa cumpar ( in oras nu este ) . is lestate sau nu ? eu initial nu le-am lestat ( inafara de ochi de lant micuti si aia ) , pe tuburi in schimb am lestat capul ... la greu
inca nu stiu daca is ok sau nu ca nu am dat cu ele .

...