sterse

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Ian 2008, 14:41

mah frate ce conflicte de interese au aparut de la un simplu anunt de vanzare...:roll:
lasa RYOBI,toate astea actioneaza asupra topicului tau cu efect de pop up :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 06 Ian 2008, 12:49

@mihai.f

nu inteleg ce atata ura? :? poate ryobi are de vanzare 1000 de mulinete daiwa...a luat de la ei tot stocul si vrea sa le vanda... mi-ai dat un advertisment cand i-am spus lui zamfi, daca imi aduc bine aminte, cum isi poate aduce mai usor un bat dintr-o bucata din state...apoi al doilea a fost cand i-am spus lui toni ca pot sa ii aduc si lui daca vrea ceva cand imi comand pentru mine, si m-ai acuzat ca bag mana in sac si imi dezvolt o afacere prin mesageria privata... :?: s-a mai facut "reclama" si la alte persoane din brasov...sibiu parca? :?: dar nu s-a intamplat nimic? :?: cat despre bani, stai linistit ca nu duc lipsa si multumesc Domnului am ce manca :wink:

imi dau ban singur... numai am ce cauta pe aici...dar macar lasa mesajul acesta!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Ian 2008, 12:53

Ionut the carp scrie:@mihai.f

nu inteleg ce atata ura? :? poate ryobi are de vanzare 1000 de mulinete daiwa...a luat de la ei tot stocul si vrea sa le vanda... mi-ai dat un advertisment cand i-am spus lui zamfi, daca imi aduc bine aminte, cum isi poate aduce mai usor un bat dintr-o bucata din state...apoi al doilea a fost cand i-am spus lui toni ca pot sa ii aduc si lui daca vrea ceva cand imi comand pentru mine, si m-ai acuzat ca bag mana in sac si imi dezvolt o afacere prin mesageria privata... :?: s-a mai facut "reclama" si la alte persoane din brasov...sibiu parca? :?: dar nu s-a intamplat nimic? :?: cat despre bani, stai linistit ca nu duc lipsa si multumesc Domnului am ce manca :wink:

imi dau ban singur... numai am ce cauta pe aici...dar macar lasa mesajul acesta!
M-am mai linistit! Inseamna ca nu-s singurul care vede lucrurile asa! :lol1:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Ian 2008, 12:58

discutabil si ...Nu inteleg de ce pana la urma?
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2008, 13:13

imi dau ban singur... numai am ce cauta pe aici...
Hai mai Ionut nu exagera! Cand in jurul nostru e plin de ...adversari (ca sa nu le zic altfel) e pacat sa devenim proprii nostrii adversari! Lasa-i pe altii sa-ti dea ban ( daca zici ca e asa groasa :cry: ) , pentru ca eu zic ca ai ce cauta pe aici! Altfel , usor usor se duce dreaq tot si nu am apucat sa ne intalnim! :lol: Ce mama zmeilor , ca gandesti ca toate-s cu fundu'n sus in 2008! Si cand ma gandesc ca abia a inceput! Asa o fi in UE?Parca ma indoiesc...

Aaaaaa si Ionut : La multi ani!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 06 Ian 2008, 13:53

Ionut the carp scrie:@mihai.f

care e treaba cu ura? nu am voie sa imi spun parerea in legatura cu un pret?nu am voie sa comentez o postare?daca nu dorea comentarii legate de anuntul lui nu posta pe forum.Isi punea mulinetele de vinzare la "Anunturi" si nimeni nu avea ce comenta.

Ionut parca esti moderator, citeste regulamentul inante sa vorbesti aiurea.
Imagine

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 06 Ian 2008, 14:18

numai sunt moderator de ceva vreme ;) acolo scrie ca sa fie scris, dar eu... din decembrie daca imi aduc bine aminte...numai pot modera :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Ian 2008, 14:20

cum asa?
te-a "avertizat" cineva?
:shock:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 06 Ian 2008, 14:31

bine, recunosc, sunt un pungas notoriu, un hotz, un bisnitar, fur de pe unde apuc si ce apuc...daca apuc ceva :lol: exclude'ma, da'ma'n judecata... :lol: gata cu offtopicurile :)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Ian 2008, 14:36

Ionut the carp scrie::lol: gata cu offtopicurile :)
asta DA moderator !

Scrie răspuns