numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
mihai florescu
- veteran

RYOBI scrie:mihai.f scrie:o cautare pe google nu inseamna nimik. cei ce doresc Daiwa Capricorn(Cabelas) 1500-68$ si Daiwa Theory(Ebay)-50$ stiu de unde sa "comande".Cit ceri tu pe ele....
spor la treaba

ce sa zic foarte buna oferta numai ca din pacate Daiwa Capricorn(Cabelas) presupunand ca vorbim de Cabelas Prodigy nu mai este,pardon este da costa 100$ cat despre Daiwa Theory cumparate de pe ebay cu bani luati in avans este ca la loz in plic dar pe banii cumparatoriilor deci...spor la treaba
stiu ca esti interesat sa iti actualizezi mesajul dar...te rog mult nu mai vorbi prostii.cauta la
bargain cave spining reels si gasesti Daiwa Prodigy 1500 la 64.88$.dai click pe butonul
Add to Cart si... culmea :
Item number: OG-119093
MODEL: PD1500A
This item is in stock.
cit priveste ebay...citeste Feedbackul celui care vinde si te lamuresti.oricum acolo este 50$/buc, pina in tara tot nu ajunge cit ceri tu o buc, asta clar.
dar....tu ....ce faci?este o vinzare ocazionala?sau....cred ca tocmai ai un avertisment?

-
RYOBI
- veteran

mersi MihaiV nu este nici o chestiune personala este un conflict de interese domnului mihai f nu-i convine ca am 2 mulinete de vanzare si oricum era un topic deschis de mine cu vanzarea a doua mulinete atat si nimic mai mult, atacul lui a fost evident pt ca oricum nu era interesat de cea ce vand eu iar pretul care il cer este problema mea nu vand mulinetele astea ca nu am ce manca.
Si pretul unei mulinete este de 250 lei adica in jur de 100$,ca sa stie lumea despre ce vorbim.
-
mihai florescu
- veteran

Ionut the carp scrie:numai sunt moderator de ceva vreme

acolo scrie ca sa fie scris, dar eu... din decembrie daca imi aduc bine aminte...numai pot modera

atunci sa iti aduc aminte:
Ionut a scris:
Confused poate ryobi are de vanzare 1000 de mulinete daiwa...a luat de la ei tot stocul si vrea sa le vanda.
regulament:
Nu sunt permise mesajele care urmaresc interese comerciale.
primul si adoilea avertisment au avut la baza pct 1 din regulament:
1. reclama ( inclusiv reclama mascata ) la alte site-uri web, balti, scule de pescuit, servicii sau orice altceva NU este permisa pe forum fara acceptul Site admin-ului, daca doriti reclama pe Rapitori.ro va rog sa ma contacti pentru un aranjament.
Nu este permisa folosirea mesageriei private pentru a se trimite oferte comerciale nesolicitate.