stella2500fb
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
stella2500fb
se vinde mori?ca din titlu f?r? nici o zgîrietur? sau alte defecte ascunse,1250lei,tel.0751870064
Re: stella2500fb
am scris gresit nr de tel. scuzele mele celor ce au sunat.0751870063
re?inut? 2zile,mul?umesc
baloo,salut din nou. uite,daca nu are nimic mulineta,dupa cum mi-ai spus la tel. si nu ti-e teama s-o testez,atunci ma lasi s-o verific inainte de-a da banii,nu? impartim curierul,si mi-o trimiti cu ramburs,DAR cu verificare a coletului inainte de plata,ok? si daca e ok,fac plata,si banii ti-ajung a doua zi,cu curierul,nu? insa,daca dupa primul pescuit(dupa cum iarasi ai admis) constat vreo neregula(in decurs de-o sapt. de la data platii,ca sa nimeresc un liber de la munca) iti trimit mulineta inapoi cu verificare si cu ramburs,si-mi dai banii inapoi,dupa cum ai promis.Ok? Daca esti de acord,poti sa mi-o trimiti cu curierul pe data de 18 a lunii viitoare,cand am toti banii,dupa cum ti-am spus. Astept raspunsul tau.

Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
de acord Roli,dup? cum am zis s? fim amîndoi mul?umi?i,nu am nimic de ascuns,trimitemi adresa ?i dac? nu corespunde descrieri returnez bani.
Ok,am inteles. Trimite-mi-o la Eugen in Fagaras,cum am vb.,si-o rezolvam,merg eu la el sa-o verific live si sa-ti depun banii. Mersi,sanatate.baloo scrie:de acord Roli,dup? cum am zis s? fim amîndoi mul?umi?i,nu am nimic de ascuns,trimitemi adresa ?i dac? nu corespunde descrieri returnez bani.
Roland Popcev
se poate închide topicu,mul?umesc