St. Croix Wild River WS86MHF2 8'6" MH 3/8 - 1 1/4

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

St. Croix Wild River WS86MHF2 8'6" MH 3/8 - 1 1/4

Mesaj de sorinB » 14 Feb 2010, 17:48

- Lanseta St. Croix Wild River WS86MHF2 8'6" MH 3/8 - 1 1/4
Un prieten care are magazin cu produse de pescuit are de vanzare aceasta lanseta.
Motivul ptr. care o vinde este ca s-a saturat sa o tot vada acolo si sa nu fie nimeni interesat de ea... :)
Pretul in mag. lui e de 560 ron, el o vinde cu 500 ron.
Daca se doreste se ofera si factura.
Detalii pe mp sau soriniusc@yahoo.com

http://www.stcroixrods.com/product/wild-river

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 14 Feb 2010, 20:25

Nu inteleg ce avantaj e pentru client ca o da cu 500lei daca la magazin e 560. :?
Pai daca mai pun transportul o cumpar direct din Timisoara din magazin.
Cum sa nu fie nimeni interesat de lanseta asta?Eu chiar caut lanseta asta de ceva vreme si chiar as cumpara-o pe asta dar nu la 500lei.
Daca chiar vrea sa scape de lanseta sa-i faca un pret real.Infinity e o lanseta la fel de scumpa si buna si se vinde la bazar(chiar si noua!)cu 350lei.
Repet,o cumpar...dar nu la pretul asta. :wink:
Vorbeste cu el si vezi cat mai lasa.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Feb 2010, 00:03

500 este un pret foarte real...daca in state este la 150$.Cine cauta mai ieftin ...cauta chilipiruri..Okazii...nu aici ;)

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 15 Feb 2010, 02:03

Eu cred ca tu n-ai mai fost de mult prin magazine. :wink:(si n-ai mai vizitat de mult aceasta sectiune :wink: )
500lei e foarte mult pentru o lanseta oferita la sectiunea bazar unde niciodata nu ceri si nu primesti preturi aproape de cele din magazin.
Am si eu lansete noi si mulinete si daca le-as vinde as pierde 30-35% din pretul de achizitie.
Crede-ma ca e mai rentabil pentru mine sa merg direct la F_sh Sh_p in Timisoara si sa cumpar de la Caius.

E si normal sa caut chilipiruri/okazii aici,in aceasta sectiune.Asta e si motivul pentru care aceasta sectiune e vizitata zilnic de foarte multi membrii.Aici se fac "ghesefturile" bune,nu la magazin.Daca vroiam de la magazin luam de acolo si gata. :wink:
(Vezi ca nu traim in state :wink: )

Astept in continuare pretul final pentru lanseta. :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Feb 2010, 02:13

Totusi este vorba despre un produs NOU si adus in tara legal...la ce te astepti?
Repet..Okazii..... scrie pe tine.
Nu traim in state...dar este vorba de un produs de acolo...deci? Chiar asta este probelma ta. Tu ti-ai taiat sigur craca sub tine...vrei un produs mai ieftin decat e la "mama lui"...importat de acolo!!!! LOL.

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 15 Feb 2010, 02:46

Pai daca Infinity e 350 tipla in bazar, neamtul cere 400 pe una aproape noua. :P
Eu nu mai inteleg nimic :roll:
spinning-addicted!

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 15 Feb 2010, 09:00

ULK scrie:Totusi este vorba despre un produs NOU si adus in tara legal...la ce te astepti?
Repet..Okazii..... scrie pe tine.
Nu traim in state...dar este vorba de un produs de acolo...deci? Chiar asta este probelma ta. Tu ti-ai taiat sigur craca sub tine...vrei un produs mai ieftin decat e la "mama lui"...importat de acolo!!!! LOL.
Tu te auzi? :roll:
Mai omule din moment ce gasesc lanseta asta de cumparat in tara nu ma intereseaza cat costa in state.Pe mine ma intereseaza sa cumpar din "bazar" o lanseta la un pret mai avantajos decat la magazin.
Si daca este un produs din state ce?Valoreaza mai mult sau ce incerci sa-mi explici.Nu poti sa pretinzi sa vinzi la bazar o lanseta la pretul ei din magazin.Cred ca aici imi dai dreptate.
Inca ceva,sa sti ca 150$ nu e egal cu 500lei+transport.
Sa stii ca ocazii scrie pe mine.Asta e si motivul pentru care scriu aici.E normal sa ma astept la alte preturi aici pe site in momentu in care in 500lei poti sa-ti iei Avid sau alte scule tari.
Hai sa incerc sa-ti explic altfel:Pretul cerut de vanzator nu avantajeaza clientul cu nimic.E ca si cum ma duc si-l cumpar la pret intreg din magazinul din TM.Eu in calitate de cumparator incerc sa cumpar de acol de unde e mai rentabil iar in momentu de fatza e mai rentabil sa cumpar aceasta lanseta direct din magazin.Tu ai lua lanseta din anunt la banii astia? :roll:E nu cred...
Acum sa nu vi sa-mi spui ca Infinity nu se compara cu Wild River ca am fost cu a mea la magazin si le-am comparat.Infinity are finisaje mai bune si mandrina mai buna.Blancul iarasi e foarte ok.

@Marimar
Normal ca eu cer 400lei pe Infinity.Atata cer ca nu vreau s-o dau la un pret corect de sh.Cred ca nici nu vreau s-o vand :lol: ,nu pot sa ma despart de ea,chiar am vrut sa mai cumpar una zilele trecute de aici de pe forum. :wink:
Un pret corect pentru Wild River MH ar fi undeva tot la ~400lei.
Dar voi pana la urma nu stiu ce va bagati in negocierile mele.Voi vreti lanseta sau eu? :) Eu am spus ca nu merita 500lei,pentru ca e 90% din pretul de magazin si cu transport cu tot ma costa exact cat ma costa in Timisoara.Trebuie sa fi tare fanatic sa dai atat pe ea. :roll: La magazin e una,la bazar e alta.Aici preturile se discuta pana cand se ajunge la o intelegere.

Ofer 400lei,nici un ban in plus.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 15 Feb 2010, 10:36

Se poate inchide, multumesc.

Scrie răspuns