st. croix ul

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

zigi2611
veteran
veteran

Re: st. croix ul

Mesaj de zigi2611 » 10 Mar 2015, 15:44

dodekk scrie:
Lemi scrie:Aveti grija cu acest vanzator, produsele care le vinde nu arata nici pe departe cum spune el.
Ce ai cumparat de la mine stimabile domn Lemi..sau ai vrut sa cumperi? Esti domnul care a venit la mine la munca sa vada zauber-ul?
eu am fost cel care a vazut zauberul, si am fost total dezamagit, eu am un zauber 1000 care are zeci de partide la clan si biban si tot nu arata ca zauberul dumneavoastra care cica are numai "2partide la stiuca.este ca si noua", asta nu este publicitate negativa doar purul adevar

dodekk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dodekk » 10 Mar 2015, 15:51

zigi2611 scrie:
dodekk scrie:
Lemi scrie:Aveti grija cu acest vanzator, produsele care le vinde nu arata nici pe departe cum spune el.
Ce ai cumparat de la mine stimabile domn Lemi..sau ai vrut sa cumperi? Esti domnul care a venit la mine la munca sa vada zauber-ul?
eu am fost cel care a vazut zauberul, si am fost total dezamagit, eu am un zauber 1000 care are zeci de partide la clan si biban si tot nu arata ca zauberul dumneavoastra care cica are numai "2partide la stiuca.este ca si noua", asta nu este publicitate negativa doar purul adevar

Cine mi a cerut poze cu mulineta respectiva poate comfirma minusurile estetice.! Eu zic sa intrati si pe anuntul cu zauber-ul sa comentati acolo...asta s a inchis!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Mar 2015, 16:09

Mi-ai trimis poze, apoi dupa 2 min ti-am lasat raspunsul, daca erai in discutie cu altcineva nu trebuia sa mai trimiti poze.
E problema ta cum respecti clientii.
Acum ma bucur ca nu am facut tranzactia.
Cert e ca n-o sa mai facem tranzactii impreuna niciodata.
Numa' bine.

dodekk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dodekk » 10 Mar 2015, 16:22

sorinB scrie:Mi-ai trimis poze, apoi dupa 2 min ti-am lasat raspunsul, daca erai in discutie cu altcineva nu trebuia sa mai trimiti poze.
E problema ta cum respecti clientii.
Acum ma bucur ca nu am facut tranzactia.
Cert e ca n-o sa mai facem tranzactii impreuna niciodata.
Numa' bine.
Pai nu era mai ok sa ma suni dupa ce ti am trimis pozele si sa vb?.Pe viitor va rog sa accesati bursa.ro pt tranzactii :respekt:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Mar 2015, 17:00

Gluma de 2 bani.

Scrie răspuns