eu am fost cel care a vazut zauberul, si am fost total dezamagit, eu am un zauber 1000 care are zeci de partide la clan si biban si tot nu arata ca zauberul dumneavoastra care cica are numai "2partide la stiuca.este ca si noua", asta nu este publicitate negativa doar purul adevardodekk scrie:Ce ai cumparat de la mine stimabile domn Lemi..sau ai vrut sa cumperi? Esti domnul care a venit la mine la munca sa vada zauber-ul?Lemi scrie:Aveti grija cu acest vanzator, produsele care le vinde nu arata nici pe departe cum spune el.
st. croix ul
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: st. croix ul
-
dodekk
- utilizator constant

zigi2611 scrie:eu am fost cel care a vazut zauberul, si am fost total dezamagit, eu am un zauber 1000 care are zeci de partide la clan si biban si tot nu arata ca zauberul dumneavoastra care cica are numai "2partide la stiuca.este ca si noua", asta nu este publicitate negativa doar purul adevardodekk scrie:Ce ai cumparat de la mine stimabile domn Lemi..sau ai vrut sa cumperi? Esti domnul care a venit la mine la munca sa vada zauber-ul?Lemi scrie:Aveti grija cu acest vanzator, produsele care le vinde nu arata nici pe departe cum spune el.
Cine mi a cerut poze cu mulineta respectiva poate comfirma minusurile estetice.! Eu zic sa intrati si pe anuntul cu zauber-ul sa comentati acolo...asta s a inchis!
Mi-ai trimis poze, apoi dupa 2 min ti-am lasat raspunsul, daca erai in discutie cu altcineva nu trebuia sa mai trimiti poze.
E problema ta cum respecti clientii.
Acum ma bucur ca nu am facut tranzactia.
Cert e ca n-o sa mai facem tranzactii impreuna niciodata.
Numa' bine.
Numa' bine.
-
dodekk
- utilizator constant

Pai nu era mai ok sa ma suni dupa ce ti am trimis pozele si sa vb?.Pe viitor va rog sa accesati bursa.ro pt tranzactiisorinB scrie:Mi-ai trimis poze, apoi dupa 2 min ti-am lasat raspunsul, daca erai in discutie cu altcineva nu trebuia sa mai trimiti poze.
Numa' bine.
Gluma de 2 bani.