Se vinde lanseta dresata la salau,
Lanseta a fost cumparata online , second, de la un vanzator din Romania acum 5 ani, cand am ajuns cu ea acasa mi-am dat seama ca avea 2,5 cm lipsa de la varf. Lanseta inainte sa ajunga la mine a fost recuperata din garantie de la St Croix, de aceea are logo si model sters...Cum teapa era deja luata am hotarat sa nu las lanseta sa moara, asa ca am transformat-o intr-o lanseta de salau pur sange. ULK s-a oupat de curatare si remontare. Blank-ul a fost curatat de coating si a fost re-inelata cu Fuji KR, astfel s-a redus greutatea, a crescut sensibilitatea si a devenit putin mai fast. Initial lanseta era data in 5-17g, ACUM cred ca duce lejer pana in 19g, insa eu nu am incarcat-o niciodatat atat de mult. Se preteaza foarte bine la pescuitul pe lacuri, in cea mai mare parte lanseta a fost pescuita cu 1-7g + guma si a fost lanseta mea preferata pe lacuri in ultimii ani...zeci de partide...sute de salai
Actiunea lansetei se poate vedea in urmatoarele videoclipuri:
- https://www.youtube.com/watch?v=PXdCGZVoPbc
- https://www.youtube.com/watch?v=qwcO3W7VI2g
Lanseta se vinde la 700 de lei.

2. St Croix Avid AS86MF2.
Lanseta premergatoare modelului Salmon&Steelhead, 259 cm pana in 21g. Lanseta ideala la Avat, A fost cumparata de ocazie acum 3 ani si de atunci nu am reusit decat doua partide dedicate la avat. Lanseta se prezinta in conditii bune, fara lovituri, cu ceva semne usoare specifice varstei, Estetic 8.5/10, functional 9.5/10.
Lanseta se vinde la 620 de lei

3 Mulineta Stradic FJ 5000
Cumparata de ocazie acum 3 ani si folosita la spinningul "greu"(pana in 40g), se vinde pentru ca someaza si ar trebui sa lase loc unei mulinete mai mici. Morisca, are nevoie de o curatare insa ruleaza foarte bine, cateva semne specifice varstei, este varianta cu knob Supradimensionat, un adevarat troliu. Vine cu 120 de m de momoi de 0.17 (90% sigur)
Se vinde la 450 de lei, (3000-4000)

4. Daiwa Ninja 2000.
O mulineta fora pretentii, folosita doua sezoane la pastrav, vine cu tambur de rezerva. amandoi tamburii sunt incarati cu monofilament Yamatoyo....nu stiu exact cat a mai ramas pe fiecare.
Se vinde la 170 de lei.

Preturile nu includ transport. Pentru lanseta dintr-o bucata prefer predare personala in Cluj. daca aveti intrebari: 0752485674
Danny