St.Croix Legend Elite
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
St.Croix Legend Elite
St.Croix legend elite /ES70MLF de vânzare,poze pe mail. Pentru mai multe detali ?i pre? pe privat va rog.
Re: St.Croix Legend Elite
Este scv,blankul maro.
dar de ce detalii si pret pe privat? e vreun secret sau cum? ca nu pricep, eu sunt mai incet, asa....
Uite ca a?a vreau eu sa port discu?ia pe privat cu posibilul client la ce vreau eu sa vând, cu alte informa?ii va mai pot ajuta privind acest topic?
Ai fi putut sa-i raspunzi colegului fara nota aceea de obraznicie...esti nou venit pe aici altii, cum este cazul colegului de mai sus au foarte multa experienta in pescuitul la spinning...si chiar ce este asa mare secret in detaliile tehnice si pretul lansetei de nu poate fi postat de la inceput aici pe "topicul asta al tau"? Eu unul nu m-as obosi deloc sa te sun pentru un anunt asa sterp...pe alte site-uri de aunturi (forumuri de pescuit) ti le sterg moderatorii instant daca anuntul nu contine detalii tehnice, pret, nr. telefon,etc...
Ma întreb cum ai tras concluzia ca am r?spuns cu obraznicie colegului de pe acest forum ?i de unde ?ti tu ce experien?? are fiecare în pescuit ?i ce relevan?? are ?sta cu subiectul postat. În alt? ordine de idei nu sunt singurul user care poart? discu?ia referitor la ce vinde pe privat.V? rog ca pe viitor sa interveni?i doar dac? sunte?i interesat de subiect.
Daca nu vezi nuanta de obraznicie din vorbele tale inseamna ca ti-a intrat un gugustiuc in ochi...in rest, spor la vanzare.
Eu sunt obiectiv,am r?spuns exact de ce fac acest lucru ?i tu continui sa îmi spui mie ca sunt obraznic când de fapt tu e?ti persoana care intr? ?i îmi polueaz? anun?ul cu chestiuni care nu au leg?tur? cu subiectul.
e dus topicul asta... mai bine incepi altul...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !