-Lanseta Hearty Rise Bass Force slt ML 5-18gr 1.90m Fast / mufare la cotor.decojita 2/3 mandrina Fuji, modificata cu inele FUJI micro KR ...ce sa zic ...am avut cateva lansete in colectie....dar asta este deosebita...prinde peste....arunca si 3 gr fara probleme ...o lanseta deosebita in stare ireprosabila..bonus husa rigida tubertini. Pentru mine personal este cea mai buna lanseta de fineturi pe care am pescuit o personal...are ceva deosebit de prinde peste ...poate confirma domnul ENE. Unic proprietar. Pretul lansetei din magazin 260 eur + 550 ron modificatul( astept oferte ..evident sub pretul pe care l am platit eu) Stare impecabila.
-Lanseta Carrot Stix modificata 2.18 dintr-o bucata inele Fuji micro KR piulita de la mandrina FUJI, Fast ,ea fiind scurtata cu cativa cm si decojita 2/3 arunca foarte bine si 5 gr dar si 20 ...este deosebita ca lanseta si aspect pot confirma Dnul ENE si Dnul Marian (Ferme)..Un bat de salau extraordinar ..dar si la stiuca l am folosit cu mare succes. vine insotita de husa textil + tub rigid PVC .Unic prorietar. Lanseta asta a fost 1250 cu tot cu modificare. Stare impecabila.
-Daiwa Infinity QA 3000 JDM. tunning extrem 17 rul+1 / 3 Boca la tambur/4 Boca maner finesse ZPI/1Boca galet...si am lasat saiba de forta..sa protejez rulmentul la tepe...ca sa nu fasaie/ este in stare impecabila fara nici cel mai mic cusur,nu rontaie mers lin...vine insotita de husa Daiwa Tournament. A fost cumparata anul acesta . Unic proprietar. Stare impecabila. Bonus firul Dragon fishmaker 0.10.
Astept oferte.
-Daiwa Certate 2500 JDM model 2010.. cu 2 rulmenti tambur Boca/ 1 galet Boca/ 2 maner Boca. impecabila, mers foarte fin ,cutie ,saibe .A fost cumparata anul acesta . Unic proprietar.Stare impecabila. Bonus firul IKG soul upgrade 0.6.
Astept oferte .
Daca o sa le vand...probabil urmeaza si cutiile cu japoneze... MULTUMESC
Pot fi vazute in Buc. poze pe mail . Va stau la dispozitie. 0726682689