Mai intai mulineta:
A fost achizitionata in urma cu 1 an si 8 luni, din Italia, folosita efectiv impreuna cu lanseta de mai sus aproximativ in 40 de partide, o medie de 6 ore pe partida, deci avem cca 240 de ore de utilizare. Nu a fost fortata, trantita, scapata, aruncata, forjata... Prezinta o singura zgarietura superficiala, pe bratul oscilant care mentine galetul si pick-ul. Este fabricata in Japonia nu Malaysia, prezinta tot ce a venit cu ea si anume:
Cutia, suportul tamburului de rezerva, specificatiile tehnice, schema de asamblare/demontare, saibele de ajustare a asezarii firului pe tambur, sticluta cu ulei Shimano pentru intretinere, tamburul de rezerva (identic cu cel al mulinetei), filigramele de pe ambii tamburi, husa din neopren Shimano + certificatul de garantie de la magazinul de la care a fost cumparata, certificat care asigura service pe 3 ani de la data cumpararii, deci mai are ce putin 1 an garantie daca este cazul. Mulineta a fost depozitata si intretinuta cu cea mai mare gija si disciplina, stearsa de impuritati dupa fiecare partida, unsa o data pe luna prin portul de intretinere, dupa primul an de utilizare, am desfacut, curatat si uns ansamblul galetului. A fost depozitata in husa cu care a venit, in loc ferite de praf. Am adus un bonus mulinetei, este vorba de o husa pentru tamburul de rezerva.
Scriu cateva specificatii tehnnice, cine este documentat oricum le cunoaste:
7 rulmenti capsulati S-ARB + 1 rulment pe role
Sistem cu 2 viteze de oscilatie
Sistem dyna-balance
Galet power roller
Antiretur supradimensionat
Frana fata impermeabila, cu garnitura de cauciuc
Port de intretinere facila
Floating shaft
Raport de recuperare: 5,0:1
Greutate: 265g
Datorita intretinerii regulate si a uzurii minime mulineta functioneaza perfect, nu face zgomote straine, nu prezinta jocuri, merge fluid, silentios, ca in prima zi (apropo de asta, era cineva pe forum care mi-a zis ca se va schimba total mulineta in timp, ca vor aparea jocuri si zgomote, au trecut 1 an si jumate si a ramas la fel. Asta in conditiile unei utilizari normale, poate daca tragi de ea si o trantesti in barca inteleg, dar altfel este o mulineta plictisitor de silentioasa si constanta.)
Mulineta impreuna cu toate accesoriile:

Certificatul de garantie:

Mulineta

Galetul:

Fabricata in Japonia:

Zgarietura:

Tamburii si garnitura franei:

Husa tamburului de rezerva:

Rulmentii capsulati:

Si lanseta:
A fost achizitionata concomitent cu mulineta, fiind utilizata in pereche cu aceasta. La fel, nu a fost fortata, zgariata, scapata, murdarita chiar... Nu au patruns impuritati in interiorul sectiunii superioare sau in zona de mufare. Pluta a fost si ea curatata si este ca scoasa din ambalaj.
Are toate accesoriile cu care a venit: husa din material textil, tubul de protectie din PVC invelit in textil (si acestuia i-am adus un bonus, i-am montat o chinga reglabila pentru a putea fi transportat in spate asemenea unui lansator de rachete sau a unei sabii ninja

A fost curatata dupa fiecare partida, depozitata in husa cu care a venit si in tubul protector.
Specificatii tehnice:
Lungime: 240cm
Greutate: 142g
Actiune: moderata
Putere de aruncare: 10-30g
9 Inele Fuji Alconite originale
Blank din XT100 si Biofibra
2 bucati
Mufare tip spigot, mult mai rezistenta si durabila in timp
Lanseta cu toate accesoriile:

Manerul si mandrina:

Toate fara zgarieturi

Mufarea spigot:

Inelele Fuji Alconite, intacte:

Ambele obiecte sunt in conditie foarte buna, ca sa nu zic exceptionala ca nu prea exista lucruri exceptionale...
La momentul achizitionarii mulinetei, aceasta costa 780 RON, iar lanseta 460 de RON, deci impreuna, noi ar costa cam 1200 RON. Asta in oct. 2008. Un Twin Power 2500, acum FC, cei drept, nu FB (dar mari diferente tehnice nu sunt

Eu cer pe ale mele 950 de RON, usor negociabil (sa zicem ca ar fi 600 RON Twin Power-ul si 350 RON SpeedMaster-ul. Cer atat pentru starea de vitrina in care se afla si pentru ca sunt 2 scule bune, fiabile in timp, cunoscatorii stiu.
Nr. de tel: 0751554035
E-mail: andrewww_2all@yahoo.com
Messenger ID: andrewww_2all
Cine este interesat, sa ma contacteze prin PM, sau tel sau mail, sa nu facem spam aici inutil
Nu negociez la telefon ca ma rusinez