Shimano Twin Power 2500FB (Japan)+Shimano SpeedMaster 240M

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Shimano Twin Power 2500FB (Japan)+Shimano SpeedMaster 240M

Mesaj de Blue_Fox » 17 Sep 2010, 22:22

Vand combo format din mulineta Shimano Twin Power 2500FB fabricata in Japonia si lanseta Shimano SpeedMaster 240M (10-30g).

Mai intai mulineta:

A fost achizitionata in urma cu 1 an si 8 luni, din Italia, folosita efectiv impreuna cu lanseta de mai sus aproximativ in 40 de partide, o medie de 6 ore pe partida, deci avem cca 240 de ore de utilizare. Nu a fost fortata, trantita, scapata, aruncata, forjata... Prezinta o singura zgarietura superficiala, pe bratul oscilant care mentine galetul si pick-ul. Este fabricata in Japonia nu Malaysia, prezinta tot ce a venit cu ea si anume:

Cutia, suportul tamburului de rezerva, specificatiile tehnice, schema de asamblare/demontare, saibele de ajustare a asezarii firului pe tambur, sticluta cu ulei Shimano pentru intretinere, tamburul de rezerva (identic cu cel al mulinetei), filigramele de pe ambii tamburi, husa din neopren Shimano + certificatul de garantie de la magazinul de la care a fost cumparata, certificat care asigura service pe 3 ani de la data cumpararii, deci mai are ce putin 1 an garantie daca este cazul. Mulineta a fost depozitata si intretinuta cu cea mai mare gija si disciplina, stearsa de impuritati dupa fiecare partida, unsa o data pe luna prin portul de intretinere, dupa primul an de utilizare, am desfacut, curatat si uns ansamblul galetului. A fost depozitata in husa cu care a venit, in loc ferite de praf. Am adus un bonus mulinetei, este vorba de o husa pentru tamburul de rezerva.

Scriu cateva specificatii tehnnice, cine este documentat oricum le cunoaste:

7 rulmenti capsulati S-ARB + 1 rulment pe role
Sistem cu 2 viteze de oscilatie
Sistem dyna-balance
Galet power roller
Antiretur supradimensionat
Frana fata impermeabila, cu garnitura de cauciuc
Port de intretinere facila
Floating shaft
Raport de recuperare: 5,0:1
Greutate: 265g

Datorita intretinerii regulate si a uzurii minime mulineta functioneaza perfect, nu face zgomote straine, nu prezinta jocuri, merge fluid, silentios, ca in prima zi (apropo de asta, era cineva pe forum care mi-a zis ca se va schimba total mulineta in timp, ca vor aparea jocuri si zgomote, au trecut 1 an si jumate si a ramas la fel. Asta in conditiile unei utilizari normale, poate daca tragi de ea si o trantesti in barca inteleg, dar altfel este o mulineta plictisitor de silentioasa si constanta.)

Mulineta impreuna cu toate accesoriile:

Imagine

Certificatul de garantie:

Imagine

Mulineta

Imagine
Imagine
Imagine

Galetul:

Imagine

Fabricata in Japonia:

Imagine

Zgarietura:

Imagine

Tamburii si garnitura franei:

Imagine
Imagine

Husa tamburului de rezerva:

Imagine
Imagine

Rulmentii capsulati:

Imagine
Imagine

Si lanseta:

A fost achizitionata concomitent cu mulineta, fiind utilizata in pereche cu aceasta. La fel, nu a fost fortata, zgariata, scapata, murdarita chiar... Nu au patruns impuritati in interiorul sectiunii superioare sau in zona de mufare. Pluta a fost si ea curatata si este ca scoasa din ambalaj.
Are toate accesoriile cu care a venit: husa din material textil, tubul de protectie din PVC invelit in textil (si acestuia i-am adus un bonus, i-am montat o chinga reglabila pentru a putea fi transportat in spate asemenea unui lansator de rachete sau a unei sabii ninja :D.
A fost curatata dupa fiecare partida, depozitata in husa cu care a venit si in tubul protector.

Specificatii tehnice:

Lungime: 240cm
Greutate: 142g
Actiune: moderata
Putere de aruncare: 10-30g
9 Inele Fuji Alconite originale
Blank din XT100 si Biofibra
2 bucati
Mufare tip spigot, mult mai rezistenta si durabila in timp

Lanseta cu toate accesoriile:

Imagine

Manerul si mandrina:

Imagine
Imagine
Imagine

Toate fara zgarieturi

Imagine

Mufarea spigot:

Imagine

Inelele Fuji Alconite, intacte:

Imagine
Imagine

Ambele obiecte sunt in conditie foarte buna, ca sa nu zic exceptionala ca nu prea exista lucruri exceptionale...

La momentul achizitionarii mulinetei, aceasta costa 780 RON, iar lanseta 460 de RON, deci impreuna, noi ar costa cam 1200 RON. Asta in oct. 2008. Un Twin Power 2500, acum FC, cei drept, nu FB (dar mari diferente tehnice nu sunt ;), cu exceptia faptului ca modelul FC este fabricat in Malaysia) costa 1300-1400 RON, iar o lanseta SpeedMaster din seria noua, costa si ea 550-580 de RON.

Eu cer pe ale mele 950 de RON, usor negociabil (sa zicem ca ar fi 600 RON Twin Power-ul si 350 RON SpeedMaster-ul. Cer atat pentru starea de vitrina in care se afla si pentru ca sunt 2 scule bune, fiabile in timp, cunoscatorii stiu.

Nr. de tel: 0751554035
E-mail: andrewww_2all@yahoo.com
Messenger ID: andrewww_2all

Cine este interesat, sa ma contacteze prin PM, sau tel sau mail, sa nu facem spam aici inutil

Nu negociez la telefon ca ma rusinez :D :wink:
Life's short, so live the most of it!

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 17 Sep 2010, 22:31

Frumoase pozele 8) . Daca aveam banii o luam repede.
Spor la vanzare.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

cata_asp
veteran
veteran

Twin

Mesaj de cata_asp » 17 Sep 2010, 23:22

Ma bucur de fiecare data cand vad scule adevarate, bine intretinute! Jos palaria domne!

Sunt interesat de twin power, insa, cu tot respectul, nu pot oferi mai mult de 400 ron poate 450.

Numai bine!

Catalin Manole

stradic
veteran
veteran

twin power

Mesaj de stradic » 18 Sep 2010, 07:44

Sunt ferm convins ca mulineta merita 600 de roni pt. ca e bine intretinuta!Ce pot sa ti spune ca eu am avut la vanzare ultimul model de TWIN POWER 2500 FC care era nou nout nepipait nepus pe lanseta tot JAPAN cu toate accesoriile in magazin pretul lui ajungea la 1400 de lei si eu dupa ce am stat mult timp cu el la vanzare cerand doar 800 de lei l am vandut pana la urma cu GREU!!! Acum stau cu un STRADIC 1000 japan si l am lasat la 150 de roni si tot nu reusesc sa l vand!!!! Se vinde greu sau deloc chiar dac sunt scule de calitate!! Eu sunt dezamagit!!! Chiar ca e CRIZAAAAAA!!! :cry: :cry: Fir intins la vanzare!!! PS.-SHIMANO TWIN POWER FB o serie foarte foarte reusita de la SHIMANO!!! :idea:
rapala the best vobler in the world

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 18 Sep 2010, 10:30

Daca e criza mai scadem din pret cu toate ca ma doare inima cand stiu cat am dat initial pe ele si cu cat trebuie sa le vand...
Un prieten imi ofera 600RON pe TP, daca il dau pana diseara, va ramane doar SpeedMaster-u cu 300RON.
Life's short, so live the most of it!

stradic
veteran
veteran

twin power

Mesaj de stradic » 18 Sep 2010, 10:42

600 :!: :!: :!: E un pret bun!!! Da o repede!!! Si spor si la vanzarea batului!!! :bere:
rapala the best vobler in the world

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 18 Sep 2010, 13:19

Fi tu sigur ca daca nu ar fi criza te scapam de mulineta!! :lol:...poate si de bat. :lol:
Pacat ca n-am bani acum ca as fi interesat de mulineta.
Nu faci schimb cu echipament de crap? :lol:

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 18 Sep 2010, 14:21

Cunosc valoarea lansetei, dar acesta este bugetul, cu toata criza pot sa ofer 250 lei.

toby
veteran
veteran

Mesaj de toby » 18 Sep 2010, 14:51

ofer 500 lei pe mulineta. nr meu este 0726677873

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 18 Sep 2010, 14:58

Care-i diferenta dintre Made Japan si Made Malaysia?
elev pescar

Închis