shimano twin power 1500 mgs
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
shimano twin power 1500 mgs
vand o mulineta shimano twin power 1500 mgs ,9 rulmenti ,205 grame ,jdm ,maner pliabil ,capacitate fir 6lb-65m(mie mi-au incaput chiar 90 m de 10lb).mic istoric:mulineta este o mica bijuterie fabricata de shimano in anii 1999;a fost la edi in service acum 6 ani ,dupa care am mai pescuit de 2,3 ori.am fost rugat de edi sa o vand dar nu m-am putut desparti de ea atunci.mulineta are componente de calitate ,axul generos in diametru; se invarte f usor(20-25 de ori manivela) ,o stella (cred ca fa) cu mai putini rulmenti. ca aspect exterior i-as acorda nota 8,5 ,insa tehnic 9,5.mulineta este construita pe sistemul super-shipp ,ceva asemanator sau chiar identic cu x-shipp.pret 750 ron ,tel 0754046989 (pt mai multe informatii cautati in lista de mulinete a lui edi la modelul shimano twin power mg ;micile semne exterioare sunt aceleasi azi ca cele de atunci , cand s-a facut servisarea ei). mulineta este de vanzare pt ca imi diminuez incet ,incet colectia insa nu o sa dau explicatii pt o eventuala schimbare de decizie 
Re: shimano twin power 1500 mgs
raportul este de 1:5,2 ; poze pe whatsapp
735 lei
valabil
se trimite cu verificare ,schema si saibe