Shimano Stradic CI4 4000 F
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano Stradic CI4 4000 F
Asa cum am zis si in anunt nu o vand ptr ca am mare nevoie de bani asa ca zic pas la oferta de 500 de lei .
- demenicornel
- utilizator constant
ok. in regula daca totusi vrei sa o vinzi eu sint de gasit la nr. de tel 0722249999 Cornel .
merci , si fir intins .!
merci , si fir intins .!
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
Datorita lipsei unor oferte macar apropiate de pretul cerut de mine mulineta se retrage de la vanzare .
Ii gasesc eu o utilizare pana la urma chiar daca nu prea o sa am timp de iesit la peste .
Se poate inchide .
Multumesc .
Ii gasesc eu o utilizare pana la urma chiar daca nu prea o sa am timp de iesit la peste .
Se poate inchide .
Multumesc .
- demenicornel
- utilizator constant
rosu r. scrie:Datorita lipsei unor oferte macar apropiate de pretul cerut de mine mulineta se retrage de la vanzare .
Se poate inchide .
Multumesc .
mai pun 100 , ce zici ? facem tirgu
Imi pare rau . Daca am zis ca o retrag de la vanzare asa ramane . Asa cum ti-am raspun si data trecuta nu stau neaparat in banii de pe ea asa ca ramane la mine .
- demenicornel
- utilizator constant
la 220 usd (700 ron) o pot lua noua nouta din magazin .
De unde o iei cornele cu 220$? Zi-ne si noua...demenicornel scrie:la 220 usd (700 ron) o pot lua noua nouta din magazin .
- demenicornel
- utilizator constant
da o geana aici !, am mai cumparat una de 4000 si stiu cum merge,de aia o vreau pt. ca sint niste mulinete foarte aproape de stela ca si calitate , eu am un avantaj nu platesc transport din america .
salutare.
salutare.
- demenicornel
- utilizator constant
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categoriesdemenicornel scrie:da o geana aici !, am mai cumparat una de 4000 si stiu cum merge,de aia o vreau pt. ca sint niste mulinete foarte aproape de stela ca si calitate , eu am un avantaj nu platesc transport din america .
salutare.
Cel mai ieftin cu 174 Euro (750 ron) am gasit pe ebay. Deci pretul cerut este pe acolo!