Shimano Stella 2500 FE
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Shimano Stella 2500 FE
Anunt valabil.
Avand in vedere ca Stella NOUA a ajuns vreo 1500lei,cat ar trebui sa fie una second....? Fara suparare....?
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
Nu stiu cine vinde FE-ul NOU cu 1500 lei,dar si in Japonia si in America costa peste 500$

Roland da-mi si mie pontul asta cu FE la 1500 si dau o lada de bere ... sincer... sau a fost asa .... ca viroza ... Numai bine si la multi ani si tie si celui care i-am poluat topicul.chef scrie:Avand in vedere ca Stella NOUA a ajuns vreo 1500lei,cat ar trebui sa fie una second....? Fara suparare....?
No ofense men,dar 500$ = ~ 1650lei asa ca tot la vorbele mele ajungeti.... Ia mai intrebati-l pe Sorin_nsk ,sa vedeti c-am dreptate...Nu de altceva,dar sa fim totusi corecti...Nu poluez,ci dimpotriva,vreau sa cumpar,dar la un pret corect....Nu vedeti ca nu mai merge nici noua la 1600lei...?!?!?!?!? Pt. ca in general preturile sunt mult prea umflate,si nu-i uman....Ca idee,eu dau mulineta de 600 cu 150+bonusuri multiple,si n-o ia nimeni....Sau alta de 600 cu 300 si tot asa....Nu mai vorbesc c-am la vanzare de ani de zile voblere bune(de firma),ce costa pe net si 35-40 si nu le pot da nici cu 25,in stare f. buna+bonusuri...N-am negat niciodata calitatea sau firma mulinetelor respective,ci pretul prea mare...Cand se vor apropia de normal,atunci se vor vinde,caci e vb. si de puterea de cumparare a omului de rand,ori la740lei netul pe economie,de unde pana mea sa dea omul ala 1500 pe-o mulineta....????? Un an nou fericit! Iar polemica asta nu-i face decat bine vanzatorului,asa ca n-are de ce fi suparat pe mine....Daca totusi va fi,ii cer iertare c-un spinnerbait unicat,conceptie proprie,si sper s-o faca...gigi_19 scrie:Roland da-mi si mie pontul asta cu FE la 1500 si dau o lada de bere ... sincer... sau a fost asa .... ca viroza ... Numai bine si la multi ani si tie si celui care i-am poluat topicul.chef scrie:Avand in vedere ca Stella NOUA a ajuns vreo 1500lei,cat ar trebui sa fie una second....? Fara suparare....?
Roland Popcev
Cum dracu socotesti tu dolarul, Roly??chef scrie: No ofense men,dar 500$ = ~ 1650lei asa ca tot la vorbele mele ajungeti.....
Ia incearca cu 3.68 cat e oficial, si vezi cat da...
Roly uite pretul de pe Plat.co.jp - 10 Stella 2500=579.40$,la care adaugi 3,7% TAXE VAMALE + 24%TVA=745.03$(adica 2682 LEI ).
Asta e pretul care ti-ai cumpara TU mulineta din Japonia
Scuze de off topic si
Asta e pretul care ti-ai cumpara TU mulineta din Japonia
Scuze de off topic si
Plus transport!!!
pretul cerut de vanzator este mai mult deact corect(tinand cont de magazinele de la noi)
chiar daca gasesti oferte pe e-bay care se apropie de suma din anunt vama+ransportul...te fac sa te razgandesti
mulineta de mai sus merita toti banii
chiar daca gasesti oferte pe e-bay care se apropie de suma din anunt vama+ransportul...te fac sa te razgandesti
mulineta de mai sus merita toti banii
- crystianoo
- veteran

Vreau si eu stella 2010 la 1500lei..plss..doua vreau,banu' jos
Ps>Spor la vanzare o scula care merita fiecare leutz
Ps>Spor la vanzare o scula care merita fiecare leutz
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...