Shimano Stella 2500 FB
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
razvanfish
- utilizator nou

Re: Shimano Stella 2500 FB
Te salut ,nu am putut scrie in MP ptr ca sunt cu cont nou ,eram pe vremuri aici dar am uitat parola si am fost nevoit sa fac alt cont ...deci as fi interesat de mulineta ,nu pot sa iti ofer pe ea decat undeva 1000-1050ron ,dar eu nu am nevoie decat de 1 tambur deci ai putea sa il vinzi pe cel de al doilea si sa mai echilibrezi pretul ...nu vreau sa vb in plus ,este mulineta ta si stii mai bine ...in caz ca ai fi de acord oricand poti sa ma anunti aici sau la tel:0749969651 ,multumesc ,o zi buna !
Ti-am raspuns pe MPrazvanfish scrie:Te salut ,nu am putut scrie in MP ptr ca sunt cu cont nou ,eram pe vremuri aici dar am uitat parola si am fost nevoit sa fac alt cont ...deci as fi interesat de mulineta ,nu pot sa iti ofer pe ea decat undeva 1000-1050ron ,dar eu nu am nevoie decat de 1 tambur deci ai putea sa il vinzi pe cel de al doilea si sa mai echilibrezi pretul ...nu vreau sa vb in plus ,este mulineta ta si stii mai bine ...in caz ca ai fi de acord oricand poti sa ma anunti aici sau la tel:0749969651 ,multumesc ,o zi buna !
Mulineta a fost vanduta.
Topicul se poate inchide.
Multumesc de gazduire.

Topicul se poate inchide.
Multumesc de gazduire.
mai este valabil?
scuze nu aparea mesajul cu vandut!!!