Vand mulineta Shimano Stela2500FE noua, a stat un an pe tusa , asta e al doilea an, vad ca nam timp sa ies sii pacat de ea. 20 mil pret fix, mulineta na vazut apa. Deasemeni vand motor Yamaha 10 cp , lam luat cu 39 mil si are la fel un an pe tusa, nu lam scos, iam facut in schimb carut transport, iam pus ulei nou, ulei cizma , cumparat pompa apa rezerva, si rezervor. Toate ;la 39 mil, ce iam luat eu e bonus.
tel 0744391813 Radu
Shimano Stela 2500FE
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Shimano Stela 2500FE
disponibil in continuare
Scuze , intru mai rar pe net, mulineta -20mil iar motorul este 4 cai 2010 -F9,9 FMHL.
- costica_fishing
- veteran

Radule, mi-a crapat retina cand ti-am citit anuntul.
Urasti ceva mai mult decat limba romana?
Daca le vinzi, fa bine si investeste intr-un manual de gramatica, de clasa a V-a!!!
Urasti ceva mai mult decat limba romana?
Daca le vinzi, fa bine si investeste intr-un manual de gramatica, de clasa a V-a!!!
near the beer
Mai lasati dreku' analiza literara!!!!
Nu va mai bagati aiurea in treaba
, cumperi sau nu ,
despre asta e vorba,
daca de la inceputul textului esti depasit de scrisul omului ,
o lasi balta
, si te bagi unde iti iplace cum scrie .
Scuze de off topic.

Nu va mai bagati aiurea in treaba
despre asta e vorba,
daca de la inceputul textului esti depasit de scrisul omului ,
o lasi balta
Scuze de off topic.
Don costelo, te rog eu, veziti de treaba ta, dute la oftalmolog sa te controleze, cauta si tu un forum de literature nu cauta chilipiruri.
In tara asta toti sunt profesori, de asta suntem unde suntem, stii este o vorba, " Prostu moare de grija altuia ......". Oricum iti multumesc ca m-ai corectat si ca nu te-am avut de client, ca cine stie , nu puteam sa ne intelegem la pret , iti trebuia un traducator pentru limba mea de balta. Hai spor , ca mai facut praf.
In tara asta toti sunt profesori, de asta suntem unde suntem, stii este o vorba, " Prostu moare de grija altuia ......". Oricum iti multumesc ca m-ai corectat si ca nu te-am avut de client, ca cine stie , nu puteam sa ne intelegem la pret , iti trebuia un traducator pentru limba mea de balta. Hai spor , ca mai facut praf.
valabil