Shimano Fireblood 1000 FA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Shimano Fireblood 1000 FA
Vand mulineta Shimano Fireblood 1000 FA ,9 RULMENTI CU BILA(INOX)+1 RULMENT CU ROLE,ROTATIE: 5.0-1,GREUTATE:182 G,CAPACITATE: 0.20-130M,0.25-90M,0.30-50M,HUSA PROTECTIE, MADE IN JAPAN, are o singura partida de pescuit!!!
Pret 1000 RON sau schimburi cu alte mulinete Shimano sau Daiwa
http://expert-spinning.ro/index.php?tar ... t_id=29837
Pret 1000 RON sau schimburi cu alte mulinete Shimano sau Daiwa
http://expert-spinning.ro/index.php?tar ... t_id=29837
-
- veteran
Mulineta e noua,asta exceptand singura partida care am avut-o cu ea la bibi!!!De ce o vand?!E marime mica si nu ma coafeaza pescuitul la finete,vreau ceva de 2000-2500, daca vrei tu Valistrati sa dai o Daiwa pe ea te astept mai ales ca stiu ca-ti place sa dai la finete
chiar o sa te indragostesti de aceasta mulineta si mai ales de brand-ul pe care il poarta 

-
- veteran
Colega ,esti un dragut...cipic scrie:Mulineta e noua,asta exceptand singura partida care am avut-o cu ea la bibi!!!De ce o vand?!E marime mica si nu ma coafeaza pescuitul la finete,vreau ceva de 2000-2500, daca vrei tu Valistrati sa dai o Daiwa pe ea te astept mai ales ca stiu ca-ti place sa dai la finetechiar o sa te indragostesti de aceasta mulineta si mai ales de brand-ul pe care il poarta

Si fara sa te superi , inca nu dau o mulineta pe o "bicicleta" chiar daca are un nume dragut..

Oricum sper sa ai vinzare buna ....mai ales ca pretul e de damping.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
prima oara site-ul lui doctoru l-am postat dar nu o mai are,asa ca am zis sa-l postez si pe cel al lui Dan chiar daca e mai scumpa,daca vrei il postez si pe ala al lui Ionut?!
Ce sa fac Vali daca tu nu ma ajuti sa vand si eu bicicleta asta si sa-mi iau o Daiwa d-aia scumpa si cu multi rulmenti
, macar o data in viata fa si tu reclama lui Shimano 
Ce sa fac Vali daca tu nu ma ajuti sa vand si eu bicicleta asta si sa-mi iau o Daiwa d-aia scumpa si cu multi rulmenti

-
- veteran
Dragi pescari ,va rog faceti bine si investiti in super oferta lui Cipic acum in preajma sarbatorilor ,nu de alta dar chiar asi vrea ca baiatul asta bun sa o ia pe calea cea dreaptacipic scrie:prima oara site-ul lui doctoru l-am postat dar nu o mai are,asa ca am zis sa-l postez si pe cel al lui Dan chiar daca e mai scumpa,daca vrei il postez si pe ala al lui Ionut?!
Ce sa fac Vali daca tu nu ma ajuti sa vand si eu bicicleta asta si sa-mi iau o Daiwa d-aia scumpa si cu multi rulmenti, macar o data in viata fa si tu reclama lui Shimano

Dragi fani Shimano nu mai ezitati va rog cumparati o super mulineta ... :)e chiar moca ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!