Shimano Best Master si Shimano Spheros
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Shimano Best Master si Shimano Spheros
Am 4 lansete Shimano Best Master cu actiune 50-100g, de 3m lungime, lansetele sunt din 3 bucati si 4 mulinete Shimano Spheros 8000FB.Au fost cumparate acum 3 ani pentru a le folosi la stationar cu pestisor viu, au cam 7-10 ore de pescuit, arata impecabil.
Cine este interesat sa-mi lase mp.
-
- utilizator nou
Re: Shimano Best Master si Shimano Spheros
Da-mi un tel sa vb un pic: 0740972632
O lanseta cu mulineta s-a dat.
Am 3 lansete Shimano Best Master cu actiune 50-100g, de 3m lungime, lansetele sunt din 3 bucati si 3 mulinete Shimano Spheros 8000FB.Au fost cumparate acum 3 ani pentru a le folosi la stationar cu pestisor viu, au cam 7-10 ore de pescuit, arata impecabil.
toby scrie:Am 3 lansete Shimano Best Master cu actiune 50-100g, de 3m lungime, lansetele sunt din 3 bucati si 3 mulinete Shimano Spheros 8000FB.Au fost cumparate acum 3 ani pentru a le folosi la stationar cu pestisor viu, au cam 7-10 ore de pescuit, arata impecabil.
Am 3 lansete Shimano Best Master cu actiune 50-100g, de 3m lungime, lansetele sunt din 3 bucati si 3 mulinete Shimano Spheros 8000FB.Au fost cumparate acum 3 ani pentru a le folosi la stationar cu pestisor viu, au cam 7-10 ore de pescuit, arata impecabil.
Cine este interesat sa-mi lase mp
Cine este interesat sa-mi lase mp
Un pret pentru lansete si mulinete separat?