leba scrie:Hai Andrei, hai ca poti!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eu sunt interesat ,dar mai adauga si cele doua oscilante pe care le prezinti in portofelul de rotativeANDREI RIGA scrie:S-a vandut si lanseta Procyon !
Au mai ramas
4. Cutie 21 voblere Rapala CD si FL, mini fatrap, salmo bullhead, etc 330 ron
5. Portofel special cu 34 lingurite rotative si 2 lingurite oscilante(Mepps, Berti, Effzet, Rublex celtic, etc) Portofelul are un buzunar special unde mai este un set nou de snap-uri si strune fine si agrafe+inele despicate pr�t 260 ron
6. Cutie 19 lingurite oscilante - ABU, Berti, Taz Devil, etc 100 ron (pentru cutia asta cineva mi-a dat un mesaj ptr rezervare, as dori sa stiu daca mai este interesat )
7. Mulineta Shimano Symetre 750 tambur rezerva metallic Fire stroft pe ambii tamburi 0.16+0.10 200 ron
9. Lanseta �noname� 2.10 1-8 gr excelenta de clean 90 ron
Ma puteti contacta aici pe forum sau cu MP, la andreirigafereu@gmail.com sau la 0722319583
ti-am trimis un sms cu oferta mea ,raspunde-mi daca esti de acord ne putem intalni maine 10 iuliesherbamont scrie:Salut,
esti ocupat tare?
Te sun diseara la tel. Dupa cateva zile de absenta de la munca, pe motive de sanatate, am la treaba de recuperat de-am uitat si cum ma cheama ...sherbamont scrie:ti-am trimis un sms cu oferta mea ,raspunde-mi daca esti de acord ne putem intalni maine 10 iuliesherbamont scrie:Salut,
esti ocupat tare?