Se vinde yamaha 15 cai 2 timpi- cizma scurta- impecabil

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
sosoktm
veteran
veteran

Se vinde yamaha 15 cai 2 timpi- cizma scurta- impecabil

Mesaj de sosoktm » 22 Mai 2018, 12:35

Deoarece am vandut barca pe care o impingea, se vinde motorul din titlu. Stare tehnica impecabila, estetica de 9, datorita diverselor zgarieturi de pe capac de la transport. Nu are lovituri, vopsea sarita, ori alte dude. Sub capac motorul arata nou.
Cizma scurta, an 2005 (modelul nou, cu butonul de oprire pe eche) , elici originale cu pas de 9, respectiv 11. Pentru linistea cumparatorului, voi schimba pe loc uleiul din cizma si bujiile (am mers sub10 ore de la ultima revizie, dar...pentru linistea viitorului proprietar). Impellerul e nou,

Motorul merge cu ulei in amestec 1:100 (la mine a vazut exclusiv Yamalube) , are 36 kg(cizma scurta) si e excelent pentru o gama larga de barci, gonflabile sa nu.
Proba la butoi in zona baneasa, pret de vanzare 950 euro, respectiv 1000 euro cu rezervor de 12 L + linie de alimentare originale (linia cumparata primavara asta). Exceptand un peridoc premium pentru o barca de 4,5 m/1,7 m , nu sunt interesat de alte schimburi.
Nu am poze, dar fac azi, pentru cine e interesat. Pentru cine nu cunoaste modelul, e cel din link
http://www.brisbaneyamaha.com.au/15fmhs ... -for-sale/
Intrebari aici, la sorin.stroe at yahoo.com sau 073zero 800294
Multumesc

sosoktm
veteran
veteran

Re: Se vinde yamaha 15 cai 2 timpi- cizma scurta- impecabil

Mesaj de sosoktm » 01 Iun 2018, 21:50

Vandut

Scrie răspuns