Scule spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Scule spining
De vanzare urmatoarele:
1) Lanseta Dam Calyber Spin, 2,4 metri, actiune 21-42 grame, star foarte buna, 170 lei
2) Lanseta Shimano Convergence 2,1 metri, 1/4-5/8 oz, fast, 150 lei
3) Daiwa Capricorn 3000, 320 de lei, echipata cu fir textil, tambur de rezerva, revizia facuta de edi in iarna trecuta, nu a mai fost pescuita de atunci,
Preturile sunt foarte usor negociabile. Sculele sunt in stare buna. Le vand pentru ca stau degeaba, pe tusa, sunt rezerve care nu au mai intrat in joc de foarte multa vreme. Se pot vedea in Bucuresti.
Mesaje pe privat. O sa incerc sa pun si poze cat de curand.
1) Lanseta Dam Calyber Spin, 2,4 metri, actiune 21-42 grame, star foarte buna, 170 lei
2) Lanseta Shimano Convergence 2,1 metri, 1/4-5/8 oz, fast, 150 lei
3) Daiwa Capricorn 3000, 320 de lei, echipata cu fir textil, tambur de rezerva, revizia facuta de edi in iarna trecuta, nu a mai fost pescuita de atunci,
Preturile sunt foarte usor negociabile. Sculele sunt in stare buna. Le vand pentru ca stau degeaba, pe tusa, sunt rezerve care nu au mai intrat in joc de foarte multa vreme. Se pot vedea in Bucuresti.
Mesaje pe privat. O sa incerc sa pun si poze cat de curand.
-
- veteran
Re: Scule spining
Am trimis pozele. Mulineta fara fir 280 de lei. Am incercat sa pun poze dar nu am reusit.
dami nr de telefon esti din buc ?
-
- veteran
Dam Calyber rezervat pana luni. Restul valabile.
recomand cu placere pe spiridusul .... vanzator de incredere . produsul exact cum este in descriere are o bila alba de la mine
-
- veteran
S-a dat Calyberul, restul de actualitate.
Mersi corradi, mi-a facut placere sa te cunosc si sa-l pescuiesti cu rezultate bune
Mersi corradi, mi-a facut placere sa te cunosc si sa-l pescuiesti cu rezultate bune

-
- veteran
Se retrage de la vanzare Capricornul din motive tehnice (probleme la galet). Ramane Convergenceul.