Scule fly . Multe !

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Scule fly . Multe !

Mesaj de MuskMd » 07 Mar 2013, 09:00

M achinui de cateva zile sa fac curat in arsenal pt a finanta noi achizitii .

Dupa indelungi calcule si chinuieli raman pe lista de vanzare urmatoarele :

- BFC #3 , 7 ft , 4 pcs. - tub carton pt transport + husa textila. pescuit o data , prins 2 cleni digitali la uscat ain iarna asta ( l-am terminat in toamna) . Inele mici , batul are undeva la 70g si e un bat decent pt uscate in Ro, la distante intre 4-5 si maxim 15 m. E construit de mine pe blankul de la BFC cu matisaje negre si maner din pluta super grade sau flor ( sincer nu mai stiu :) ), rasina thread master lite .
Se da doar impreuna cu mulineta Cabelas SLA - Al strunjit , frana inutila din punctul meu de vedere la clasa asta ( adica are :lol: ) si care prezinta ceva zgarieturi din utilizarea normala. Am curatat-o si gresat-o la inceputul lui 2012 dupa care nu stiu daca am mai folosit-o de 3 ori . Are backing pe ea si un superb Airflo Ridge WF3F folosit la acei cleni digitali si atat ( adica nuj daca a vazut de 3 ori cate 30 minute apa) :lol:

Pret pachet 550 lei . poze la cerere , pe mail , ca nu am avut timp sa fac.
Motivul vanzarii : nu cred ca mai apuc sa le folosesc.....

- BFC #2 , 10 ft , 4 pcs, construita de mine pe blank BFC Next ( din alea verzi , coreene) . Eu nu l-am pescuit niciodata, l-a avut Dan Alexe o saptamana in Slovenia si cred ca ar putea sa ofere o parere mai obiectiva decat mine. E un bat de nimfa light pe care l-am construit din curiozitate, culoare blank verde, matisaje kaki, rasina pro kote, inele single foot pac bay , maner flor si mandrina Forecast y, identica cu cea pe care o am eu la winston . Prin prisma faptului ca joarda e folosita o saptamana si a suferit un accident la fabricatie pluta, acum prezentand un punct de cca 2 mm diam . Are husa textila neagra si vine impreuna cu o rola virgina de tippet varivas 7 sau 8x ( nu mai stiu ca nu folosesc asa ceva :lol: ) ca si bonus.

Pret 450 lei . Poze, masuratori , etc la cerere, in detaliu , pe mail .
Motivul vanzarii : nu cred ca mai apuc sa le folosesc.....

- LAnseta Dam Salmon X , 13 ft , 3 pcs chipurile clasa 8-9-10 , real un 9 si prin prisma "scurtimii" ei ;D . Urata, e cea cu inelele alea cu insert metalic si abtibild cu somon pe but :lol: .
DAR, lanseta da bine fir de 40-42 g, se incarca ok chiar si overhead si nu mi-a dat nici o secunda senzatia ca ar capota la greutatile alea... Pana acum ( am luat-o in toamna parca) am reusit sa extrag vro 2 clenuti ......
Vine impreuna cu shooting headul aferent , dedicat de DH si cu care se pupa ffff bine : floating 42 g. si un plo

Motivul vanzarii e simplu : sinkingul de 48 pe care il am e prea mult pt ea, e urata ( din punctul meu de vedere) si spre deosebire de Maverul pe care l-am rupt nu simte deloc pestii mici pe care ii prindem in mod normal :laugh: ..... Din aceste considerente e f posibil ca daca mai sta mult la mine sa aiba aceeasi soarta cu maverul , adica bucati :lol: . Are o husa textila.

Poze, detalii samd pe mail, la cerere . Pretul este de 270 lei .

Momentan BFC-ul de 7 ft #4-5 si lamiglasul #5 8'10'' 4 pcs IM700 raman in asteptare ( ma doare inima sa le dau, sincer :laugh: mai ales ca sunt bete pescuite si folosite in continuare )
In cazul in care nu reusesc sa invart sumele de care am nevoie pt scopul suprem si anume achizitia unui blank DH mai acatari vor mai intra la vanzare si o mulineta DH LA cls 10-11 Jaxon ( f zdravana si incapatoare) si o Airflo Casette 7-9 cu 4+1 tamburi .

Toate ofertele sa vina la mine :lol:

Transport asigurat prin posta romana cu tuburile rigide aferente ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran
veteran

Re: Scule fly . Multe !

Mesaj de MuskMd » 07 Mar 2013, 22:11

in cazul in care exista cineva interesat de tot pachetul pretul devine 1000 lei , transport inclus.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Mar 2013, 22:41

Cine va lua tot pachetul nu va putea sa zica ca exista apa/specie de pejtisor, in RO si nu numai sa nu detina bat pentru ia!!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 08 Mar 2013, 12:53

nuiaua de nimfa pleaca in teste la un potential client de incredere :D

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 08 Mar 2013, 19:10

Interesat de bfc-u 4/5 :D :elkgrin:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Mar 2013, 00:13

da da, si eu :lol:
tomai de aia inca nu e la vanzare.... :P

si setul de uscate e rezervat.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Mar 2013, 22:12

bfcurile sunt momentan sub discutii.

la dam s-au cerut poze ( am gasit si uploadul :D )

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

tzipla e pe maner.....

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Mar 2013, 20:46

Cine doreste sa incerce avat si nu numai (cu un fir sinking se poate pescuii in structuri dificile) pe rauri mari gen Olt, Mures Dunare...etc cu Echipament DH acum aveti sansa
Tine-ti cont ca Batul vine cu fir care se pupa! Deja 40% din problema o aveti rezolvata ;)

Cam in 2-3 saptamani cu ceva antrenament se pot obtine 15-20 m relaxat!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Mar 2013, 08:26

haracul va mai sta la vanzare doar pana in weekend dupa care cel mai probabil voi renunta la idee.

Multumesc !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Mar 2013, 08:30

Rezervat :)

Scrie răspuns