Dupa indelungi calcule si chinuieli raman pe lista de vanzare urmatoarele :
- BFC #3 , 7 ft , 4 pcs. - tub carton pt transport + husa textila. pescuit o data , prins 2 cleni digitali la uscat ain iarna asta ( l-am terminat in toamna) . Inele mici , batul are undeva la 70g si e un bat decent pt uscate in Ro, la distante intre 4-5 si maxim 15 m. E construit de mine pe blankul de la BFC cu matisaje negre si maner din pluta super grade sau flor ( sincer nu mai stiu

Se da doar impreuna cu mulineta Cabelas SLA - Al strunjit , frana inutila din punctul meu de vedere la clasa asta ( adica are

Pret pachet 550 lei . poze la cerere , pe mail , ca nu am avut timp sa fac.
Motivul vanzarii : nu cred ca mai apuc sa le folosesc.....
- BFC #2 , 10 ft , 4 pcs, construita de mine pe blank BFC Next ( din alea verzi , coreene) . Eu nu l-am pescuit niciodata, l-a avut Dan Alexe o saptamana in Slovenia si cred ca ar putea sa ofere o parere mai obiectiva decat mine. E un bat de nimfa light pe care l-am construit din curiozitate, culoare blank verde, matisaje kaki, rasina pro kote, inele single foot pac bay , maner flor si mandrina Forecast y, identica cu cea pe care o am eu la winston . Prin prisma faptului ca joarda e folosita o saptamana si a suferit un accident la fabricatie pluta, acum prezentand un punct de cca 2 mm diam . Are husa textila neagra si vine impreuna cu o rola virgina de tippet varivas 7 sau 8x ( nu mai stiu ca nu folosesc asa ceva

Pret 450 lei . Poze, masuratori , etc la cerere, in detaliu , pe mail .
Motivul vanzarii : nu cred ca mai apuc sa le folosesc.....
- LAnseta Dam Salmon X , 13 ft , 3 pcs chipurile clasa 8-9-10 , real un 9 si prin prisma "scurtimii" ei ;D . Urata, e cea cu inelele alea cu insert metalic si abtibild cu somon pe but

DAR, lanseta da bine fir de 40-42 g, se incarca ok chiar si overhead si nu mi-a dat nici o secunda senzatia ca ar capota la greutatile alea... Pana acum ( am luat-o in toamna parca) am reusit sa extrag vro 2 clenuti ......
Vine impreuna cu shooting headul aferent , dedicat de DH si cu care se pupa ffff bine : floating 42 g. si un plo
Motivul vanzarii e simplu : sinkingul de 48 pe care il am e prea mult pt ea, e urata ( din punctul meu de vedere) si spre deosebire de Maverul pe care l-am rupt nu simte deloc pestii mici pe care ii prindem in mod normal :laugh: ..... Din aceste considerente e f posibil ca daca mai sta mult la mine sa aiba aceeasi soarta cu maverul , adica bucati

Poze, detalii samd pe mail, la cerere . Pretul este de 270 lei .
Momentan BFC-ul de 7 ft #4-5 si lamiglasul #5 8'10'' 4 pcs IM700 raman in asteptare ( ma doare inima sa le dau, sincer :laugh: mai ales ca sunt bete pescuite si folosite in continuare )
In cazul in care nu reusesc sa invart sumele de care am nevoie pt scopul suprem si anume achizitia unui blank DH mai acatari vor mai intra la vanzare si o mulineta DH LA cls 10-11 Jaxon ( f zdravana si incapatoare) si o Airflo Casette 7-9 cu 4+1 tamburi .
Toate ofertele sa vina la mine

Transport asigurat prin posta romana cu tuburile rigide aferente ....