Schimb Sakura Shinjin cu Shimano Stradic

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
Obletele
veteran
veteran

Schimb Sakura Shinjin cu Shimano Stradic

Mesaj de Obletele » 01 Aug 2014, 19:51

Dau la schimb o Sakura Shinjin 233 cm 10-30 actiune, inele Fuji cu un singur picior, impecabila, nu are nimic de reprosat, folosita foarte putin. merge aruncat si cu 40 de grame cu ea e buna atat de Dunare cat si pt lacuri adanci sau pt naluci usoare.

O dau doar la schimb cu lanseta Shimano Stradic preferabil 246 M care sa fie de asemenea in conditii optime, nu modificata, lovita etc...

Prefer Bucuresti daca are cineva lanseta sau este dispus sa o schimbe.

O si vand dar nu sub pretul de 520 ron, motivul este achizitioanarea unei lanseta Stradic.

Nu ma intereseaza alte schimburi !

MP 0730491667

julien
veteran
veteran

Re: Schimb Sakura Shinjin cu Shimano Stradic

Mesaj de julien » 01 Aug 2014, 20:38

Obletele scrie:Dau la schimb euSakura Shinjin 233 cm 10-30 actiune, inele Fuji cu un singur picior, impecabila, nu are nimic de reprosat, folosita foarte putin. merge aruncat si cu 40 de grame cu ea e buna atat de Dunare cat si pt lacuri adanci sau pt naluci usoare.
Daca merge cu Coma de 2,5 o iau eu
Mai negociem pretul? Eu am posibilitatea sa cumpar un Shinjin la un pret foarte mic numai ca e mai buna decat a ta.

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 01 Aug 2014, 20:40

Scuze. Trebuia sa fie MP. :oops:

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 01 Aug 2014, 20:44

julien scrie:
Obletele scrie:Dau la schimb euSakura Shinjin 233 cm 10-30 actiune, inele Fuji cu un singur picior, impecabila, nu are nimic de reprosat, folosita foarte putin. merge aruncat si cu 40 de grame cu ea e buna atat de Dunare cat si pt lacuri adanci sau pt naluci usoare.
Daca merge cu Coma de 2,5 o iau eu
Mai negociem pretul? Eu am posibilitatea sa cumpar un Shinjin la un pret foarte mic numai ca e mai buna decat a ta.
nu inteleg la ce te referi cu Coma... de 2,5 ...? ce e asta? cum adica e mai buna ca a mea? ce are in plus?

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 02 Aug 2014, 07:34

Era vorba de Cozma. Oricum nu mai conteaza.

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 02 Aug 2014, 17:02

Cozma de 2,5 cm... normal ca nu merge. s-au cel putin nu in parametrii normali. ai citit ce actiune are lanseta? :) indiferent de unde cumperi tu lanseta e normal poate sa o iei mai ieftin, scopul meu nu e sa o vand ci sa o schimb cu o stradic. iar daca cineva o doreste cu insistenta acesta e pretul pt ca eu sa pot pune o mica diferenta pt stradic. nu urmaresc sa o vand ca nu am ce sa-mi iau altceva mai bun la 400 ron....

Scrie răspuns