Schimb mulineta spinning Steez
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Schimb mulineta spinning Steez
Doresc sa schimb un Steez 2500 din magneziu (corp+rotor) cu Certate Hi Gear Custom 2506.
Steez-ul se prezinta f.bine atat estetic cat si functional; evident Certate trebuie sa fie in aceeasi stare.
Cei interesati pot suna la nr: 0766481833
Steez-ul se prezinta f.bine atat estetic cat si functional; evident Certate trebuie sa fie in aceeasi stare.
Cei interesati pot suna la nr: 0766481833
Re: Schimb mulineta spinning Steez
Va rog nu confundati Certate Hi Gear Custom cu Certate Hyper Custom, sunt mulinete total diferite cu denumiri asemanatoare.
Valabil si schimb cu Steez EX 2508H
Mulineta Certate care o vreau la schimb are la baza modelul din 2010, cu 3 rulm. in plus, manivela putin mai lunga si raport de 6:1.
Comparatia am facut-o cu modelul standard marimea 2506.
Comparatia am facut-o cu modelul standard marimea 2506.
Steezul are raport de recuperare de 4,8:1. Fiindca eu pescuiesc la avat sau clean pe rauri, am nevoie de o mulineta cu raport de recuperare mai mare (5,6:1 sau 6:1) de calitate (ex. Certate).
si cu ce te ajuta acel raport de recuperare marit(mai ales in pescuitul cleanului)?
cu mulineta pe care o ai la vanzare ai prins clean sau avat?
cu mulineta pe care o ai la vanzare ai prins clean sau avat?
Cu toate ca intrebarile tale (adrian99) sunt cat se poate de out of topic, o sa-ti raspund totusi:
Pentru pescuitul cleanului folosesc Luvias 2004 (cu lansete UL) si Certate 2506 (cu lansete ML).
Eu obisnuiesc sa recuperez mai rapid atunci cand pescuiesc la avat (comparativ cu toti ceilalti rapitori din raurile mari de la noi din tara), de aceea mi-ar fi utila o Certate cu raport de 6:1 (H)
Cu Steezul nu pescuiesc, a ajuns la mine din curiozitate si fiind obiectul unui schimb.
Cred ca ar fi mai utila celor care pescuiesc pe lacuri cu gume sau colectionarilor.
Numai bine si fir intins!
Pentru pescuitul cleanului folosesc Luvias 2004 (cu lansete UL) si Certate 2506 (cu lansete ML).
Eu obisnuiesc sa recuperez mai rapid atunci cand pescuiesc la avat (comparativ cu toti ceilalti rapitori din raurile mari de la noi din tara), de aceea mi-ar fi utila o Certate cu raport de 6:1 (H)
Cu Steezul nu pescuiesc, a ajuns la mine din curiozitate si fiind obiectul unui schimb.
Cred ca ar fi mai utila celor care pescuiesc pe lacuri cu gume sau colectionarilor.
Numai bine si fir intins!
referitoer la Steez..este punctul tau de vedere.eu am folosit mulineta pe Dunare,Siret fara probleme cu naluci de tip minnow ori crank,am prins peste,n-am simtit nevoia unui 5,5-6:1
cleanul il pescuiesc cu mulinete de max 4,8:1recuperare
intrebarile nu le-am adresat de amorul artei...chiar eram curios
spor!
cleanul il pescuiesc cu mulinete de max 4,8:1recuperare
intrebarile nu le-am adresat de amorul artei...chiar eram curios
spor!
A ta curiozitate, (adrian99) ma ajuta sa pastrez anuntul pe prima pagina, multumesc!
Numai bine!
Numai bine!
Pentru cei interesati sa cumpere Steezul, pretul este 1650.