Schimb Mann`s C4 Elite Mat Tiger 7 cm (nou in cutie) cu Cormoran BELLY DOG Yellow flash 7 cm (tot nou).
Nu ma intereseaza altfel de schimburi, nici cu alte variante de belly dog. Mann`s-ul nu este de vanzare, doar la schimb.
Detalii mp.
Schimb Mann`s C4 Elite cu Cormoran Belly Dog
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Schimb Mann`s C4 Elite cu Cormoran Belly Dog
Dupa cum sigur stiti Mann`s-ul are 8,3 cm si nu 7 cm.
Valabil.
Valabil.
Poate e?ti interesat de un schimb cu ceva de la lory ...
Brad ai ?

Brad ai ?
[quote="peter76"]Poate e?ti interesat de un schimb cu ceva de la lory
Roly nu lory...ca si cum ai zice Budapesta in loc de Bucuresti...scuze de off,succes la tranzactie
Roly nu lory...ca si cum ai zice Budapesta in loc de Bucuresti...scuze de off,succes la tranzactie
Colegul de forum a zis corect - lory.
Valabil.
Valabil.
L-ai masurat Dorine?mcfish scrie:Dupa cum sigur stiti Mann`s-ul are 8,3 cm si nu 7 cm.![]()
Mie imi da fix 7 cm, fara barbeta...
De masurat nu l-am masurat. Dupa ce am pus anuntul am vazut in specificatiile produsului de pe un site de la noi ca are 8,3 mm (probabil l-au masurat cu tot cu barbeta) si am zis sa fac corectia de rigoare, daca umbla oamenii pe net sa vada ca ala e.
Mie mi s-au parut cam la fel, ideea e ca la ambele am prins foarte bine (la mann`s a intrat si biban
).
Numai ca mann`s-uri am mai multe, iar belly dog doar unul, de asta as vrea sa mai diversific.
Multumesc de feed-back!
Mie mi s-au parut cam la fel, ideea e ca la ambele am prins foarte bine (la mann`s a intrat si biban
Numai ca mann`s-uri am mai multe, iar belly dog doar unul, de asta as vrea sa mai diversific.
Multumesc de feed-back!