Schimb manivela Daiwa ,,custom" izată

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

tdum
veteran
veteran

Schimb manivela Daiwa ,,custom" izată

Mesaj de tdum » 10 Apr 2019, 15:59

Pentru cineva care nu suportă jocurile manivelelor Daiwa (înfiletabile pe butucul pinionului) cu buton de rabatare:

Ofer o manivela de 55mm (cod 55-1) originală Daiwa (made in Japan) provenind de la o mulinetă Certate 3000, manivelă care a fost ,,custom" izată, uşurată, prin eliminarea de componente (buton, opritor de buton şi arc) şi înlocuirea de knob cu unul tot original Daiwa, dar mai uşor. Nu are jocuri, este complet rigidă (rigidizată prin metode chimice şi mecanice), complet echipată (knob, rulment, distanţier, şurub asigurat cu vopsea pe filet, dop în knob) şi e din aluminiu, cu o masa actuală mică, de cca. 30g, maxim 32g. Deasemenea a fost înlăturată şi vopseaua şi grundul. E pus astfel în valoare luciul metalic al aluminiului şi manivela se potriveşte cu orice culoare de mulinetă. E asemanătoare ca funcţiune cu manivelele de pe mulinetele Certate Custom şi Certate Hypercustom 2500R sau 3000, Infinity Q 3000 Zaion sau Morethan Branzino 3000 etc.

Caut o manivelă tot de 55mm originală Daiwa, tot înfiletabilă, dar cu rabatare din buton, în stare funcţională, chiar şi cu imperfecţiuni, zgârieturi sau vopsea sarită. Deci, îmi este de folos o manivelă cu buton de rabatare funcţional provenind de la mulinete Real Four, cum ar fi: Bradia 2500R, Bradia 3000, Infinity Q 3000 sau Certate 3000.

Iată câteva poze cu manivela pe care o ofer dacă e cineva interesat de schimbul pe care l-am propus mai sus:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Contact aici, sau pe mesageria privată.

TDum Rew.

tdum
veteran
veteran

Re: Schimb manivela Daiwa ,,custom" izată

Mesaj de tdum » 11 Apr 2019, 17:27

Nu m-am inselat in aprecierea masei manivelei. Azi am cantarit-o si are 30 de grame, echipata cum este in poze.
Manivela nu mai necesita nici o interventie. Este unsa si gata de infiletat pe angrenaj si gata de utilizare. Solida, fara jocuri!

Accept in schimbul ei, o manivela cu descrierea din prima postare, chiar si in stare tehnica ce presupune uzuri, jocuri, zgarieturi, vopsea decojita... sau alte probleme, dar, despre care trebuie in prealabil sa discutam daca este cazul, sa fiu informat, ca sa stiu ce presupune din partea mea rezolvarea lor.

TDum Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 13 Apr 2019, 17:37

Inca o precizare pe care am omis-o anterior se refera la starea filetului din butucul manivelei.

Acest filet interior este in stare foarte buna si l-am testat pe mai multe marimi si tipuri de Daiwe. A fost testat pe marimile 2000, 2500, 2500R, pe Certate, pe marimile 2000 si 3000 pe Infinity Q, si pe marimile 2000 si 2500 pe BG. Desigur ca se potriveste si pe Bradia, Prorex si altele...

TDum Rew.

cristian77
veteran
veteran

Mesaj de cristian77 » 16 Apr 2019, 10:00

Salut,
Un nr.de telefon daca se poate?

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 16 Apr 2019, 20:14

Va salut domnule. Aveti un mesaj privat de la mine. Ne vedem acolo.

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 18 Apr 2019, 08:30

Pentru comparaţie, am cântarit si măsuraut cele două manivele de mai jos. La aceeaşi lungime a braţului, (55mm) ele au aceeasi masa (30g) şi aceleaşi cote de filet.

Imagine

Cea pe care o ofer la schimb e cea din stânga şi executa aceleaşi sarcini ca şi cea din dreapta, care aparţine unei Daiwe Certate Hypercustom 2500R.

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 21 Apr 2019, 19:17

Pot oferi aceasta manivela si in schimbul unui tambur Daiwa de marimea 2000, provenind de la mulinete Real Four cum ar fi Caldia X, TD Sol, Tierra, sau altele, indiferent de aspectul sau uzurile acestui tambur, si chiar cu unele defecte despre care doresc insa sa fiu informat in prealabil. Va multumesc pentru atentie.

Tdum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 22 Apr 2019, 20:18

Aceasta manivela de 55mm pe care o ofer la schimb, poate echipa si o mulineta Daiwa de marimea 2500 sau chiar 2000, daca aceasta se utilizeaza in tractarea unor naluci reactive sau cu portanta mare, iar recuperarea acestora devine mult mai placuta. Cei care au experimentat deja astfel de permutari, sigur stiu despre ce este vorba. Chiar si experienta unui drill e imbunatatita...

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 23 Apr 2019, 11:56

Acest anunţ rămâne valabil, însă nu îl voi actualiza. Dacă în timp, cineva va fi interesat de propunerea mea de schimb, va găsi uşor acest anunţ utilizând funcţia căutare a forumului. Mulţumesc pt. atenţie.

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 23 Apr 2019, 17:06

P.S. Scuze pt. şovăială. O completare finală:

Accept la schimb chiar şi o manivelă de 50mm (tot înfiletabilă şi cu buton de rabatare, funcţională), în ideea că ar dori cineva să facă un upgrade de putere pe o mulinetă Daiwa (Real Four) de mărime 2500, pe care să monteze manivela de 55 mm fixă, pe care o ofer la schimb. Atât am mai avut de adăugat. Mulţumesc.

TDum. Rew.

Scrie răspuns