Schimb manivela Daiwa ,,custom" izat?

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

tdum
veteran
veteran

Schimb manivela Daiwa ,,custom" izat?

Mesaj de tdum » 10 Apr 2019, 15:59

Pentru cineva care nu suport? jocurile manivelelor Daiwa (înfiletabile pe butucul pinionului) cu buton de rabatare:

Ofer o manivela de 55mm (cod 55-1) original? Daiwa (made in Japan) provenind de la o mulinet? Certate 3000, manivel? care a fost ,,custom" izat?, u?urat?, prin eliminarea de componente (buton, opritor de buton ?i arc) ?i înlocuirea de knob cu unul tot original Daiwa, dar mai u?or. Nu are jocuri, este complet rigid? (rigidizat? prin metode chimice ?i mecanice), complet echipat? (knob, rulment, distan?ier, ?urub asigurat cu vopsea pe filet, dop în knob) ?i e din aluminiu, cu o masa actual? mic?, de cca. 30g, maxim 32g. Deasemenea a fost înl?turat? ?i vopseaua ?i grundul. E pus astfel în valoare luciul metalic al aluminiului ?i manivela se potrive?te cu orice culoare de mulinet?. E aseman?toare ca func?iune cu manivelele de pe mulinetele Certate Custom ?i Certate Hypercustom 2500R sau 3000, Infinity Q 3000 Zaion sau Morethan Branzino 3000 etc.

Caut o manivel? tot de 55mm original? Daiwa, tot înfiletabil?, dar cu rabatare din buton, în stare func?ional?, chiar ?i cu imperfec?iuni, zgârieturi sau vopsea sarit?. Deci, îmi este de folos o manivel? cu buton de rabatare func?ional provenind de la mulinete Real Four, cum ar fi: Bradia 2500R, Bradia 3000, Infinity Q 3000 sau Certate 3000.

Iat? câteva poze cu manivela pe care o ofer dac? e cineva interesat de schimbul pe care l-am propus mai sus:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Contact aici, sau pe mesageria privat?.

TDum Rew.

tdum
veteran
veteran

Re: Schimb manivela Daiwa ,,custom" izat?

Mesaj de tdum » 11 Apr 2019, 17:27

Nu m-am inselat in aprecierea masei manivelei. Azi am cantarit-o si are 30 de grame, echipata cum este in poze.
Manivela nu mai necesita nici o interventie. Este unsa si gata de infiletat pe angrenaj si gata de utilizare. Solida, fara jocuri!

Accept in schimbul ei, o manivela cu descrierea din prima postare, chiar si in stare tehnica ce presupune uzuri, jocuri, zgarieturi, vopsea decojita... sau alte probleme, dar, despre care trebuie in prealabil sa discutam daca este cazul, sa fiu informat, ca sa stiu ce presupune din partea mea rezolvarea lor.

TDum Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 13 Apr 2019, 17:37

Inca o precizare pe care am omis-o anterior se refera la starea filetului din butucul manivelei.

Acest filet interior este in stare foarte buna si l-am testat pe mai multe marimi si tipuri de Daiwe. A fost testat pe marimile 2000, 2500, 2500R, pe Certate, pe marimile 2000 si 3000 pe Infinity Q, si pe marimile 2000 si 2500 pe BG. Desigur ca se potriveste si pe Bradia, Prorex si altele...

TDum Rew.

cristian77
veteran
veteran

Mesaj de cristian77 » 16 Apr 2019, 10:00

Salut,
Un nr.de telefon daca se poate?

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 16 Apr 2019, 20:14

Va salut domnule. Aveti un mesaj privat de la mine. Ne vedem acolo.

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 18 Apr 2019, 08:30

Pentru compara?ie, am cântarit si m?suraut cele dou? manivele de mai jos. La aceea?i lungime a bra?ului, (55mm) ele au aceeasi masa (30g) ?i acelea?i cote de filet.

Imagine

Cea pe care o ofer la schimb e cea din stânga ?i executa acelea?i sarcini ca ?i cea din dreapta, care apar?ine unei Daiwe Certate Hypercustom 2500R.

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 21 Apr 2019, 19:17

Pot oferi aceasta manivela si in schimbul unui tambur Daiwa de marimea 2000, provenind de la mulinete Real Four cum ar fi Caldia X, TD Sol, Tierra, sau altele, indiferent de aspectul sau uzurile acestui tambur, si chiar cu unele defecte despre care doresc insa sa fiu informat in prealabil. Va multumesc pentru atentie.

Tdum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 22 Apr 2019, 20:18

Aceasta manivela de 55mm pe care o ofer la schimb, poate echipa si o mulineta Daiwa de marimea 2500 sau chiar 2000, daca aceasta se utilizeaza in tractarea unor naluci reactive sau cu portanta mare, iar recuperarea acestora devine mult mai placuta. Cei care au experimentat deja astfel de permutari, sigur stiu despre ce este vorba. Chiar si experienta unui drill e imbunatatita...

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 23 Apr 2019, 11:56

Acest anun? r?mâne valabil, îns? nu îl voi actualiza. Dac? în timp, cineva va fi interesat de propunerea mea de schimb, va g?si u?or acest anun? utilizând func?ia c?utare a forumului. Mul?umesc pt. aten?ie.

TDum. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 23 Apr 2019, 17:06

P.S. Scuze pt. ?ov?ial?. O completare final?:

Accept la schimb chiar ?i o manivel? de 50mm (tot înfiletabil? ?i cu buton de rabatare, func?ional?), în ideea c? ar dori cineva s? fac? un upgrade de putere pe o mulinet? Daiwa (Real Four) de m?rime 2500, pe care s? monteze manivela de 55 mm fix?, pe care o ofer la schimb. Atât am mai avut de ad?ugat. Mul?umesc.

TDum. Rew.

Scrie răspuns