Sakura Trinis TRS 632 M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sakura Trinis TRS 632 M
Lasnseta este noua,nu are nicio iesire pe apa.Pretul este de 350 de lei si nu include transport.Lanseta vine in husa si tub de protectie.Rel la tel 0722587539
Re: Sakura Trinis TRS 632 M
Octav este un prieten de-al meu. Am vazut lanseta.
Lanseta este noua - nu a fost pescuita, deci nu are absolut nici un semn pe ea
Iar pretul este mai mult decat corect - un set de Fuji SIC-uri cu plecare de 30 costa cam 80$(cu tot cu top)+tubul rigid in care vine lanseta ajungi pe la 340RON
blankul si manopera fiind doar 10 RON 
Este o lanseta rapida, perfecta pt pescuitul pe balta din barca la salau sau pe rau cu greutati mai mici. Lure rating-ul este corect - Lanseta arunca f bine 21g. Este nervoasa si destul de senzitiva.
Are componente de top - mandrina Fuji IPS(foarte comoda) - lucrata atent si „fatoasa”
la banii astia ii moaca.
Lanseta este noua - nu a fost pescuita, deci nu are absolut nici un semn pe ea
Iar pretul este mai mult decat corect - un set de Fuji SIC-uri cu plecare de 30 costa cam 80$(cu tot cu top)+tubul rigid in care vine lanseta ajungi pe la 340RON

Este o lanseta rapida, perfecta pt pescuitul pe balta din barca la salau sau pe rau cu greutati mai mici. Lure rating-ul este corect - Lanseta arunca f bine 21g. Este nervoasa si destul de senzitiva.
Are componente de top - mandrina Fuji IPS(foarte comoda) - lucrata atent si „fatoasa”
la banii astia ii moaca.

Vanduta!Multumesc pentru gazduire!
a fost moca
felicitari noului posesor, eu pe a mea o chinui de 4 ani si tot nu crapa... in ciuda alora de zic ca Trinis-u' e naspa

felicitari noului posesor, eu pe a mea o chinui de 4 ani si tot nu crapa... in ciuda alora de zic ca Trinis-u' e naspa