Sakura
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
sakura
bob,7'6 inseamna 2,33 nu 7'8.
pretul este negociabil,dupa cum este specificat in anunt.
spuneai ca daca o scoti din magazin devine second.
dar daca sta 3 ani pe rastel si se umple de praf este mai bine decat sa fie tinuta in husa si toc nefolosita
pretul este negociabil,dupa cum este specificat in anunt.
spuneai ca daca o scoti din magazin devine second.
dar daca sta 3 ani pe rastel si se umple de praf este mai bine decat sa fie tinuta in husa si toc nefolosita

7'6" este exact 2,29m,mai inteaba si tu.Masoar-o cu ruleta si ai sa-mi dai dreptate 2,40 sunt exact 8 feet.In magazin o are cineva cu 760 lei ,deci imagineaza-ti ca la bani care-i ceri tu o iau direct de acolo.Are garantie frate,la modul ca daca batul se rupe sa zicem din primul lanseu ,omu' nu-mi da alta lanseta sau alt virf ca n-are de unde dar fi sigur ca-mi da bani inapoi pe ea .De la tine o iau fara nici o garantie,de unde stiu eu ca tu n-ai prins-o in usa de la lift inainte sa mi-o trimiti si i-ai facut o fisura care nu se vede dar in a doua partida de pescuit se rupe lanseta.Cam asta e frate cu lanseta luata de la diversi,pretul tau nu e mare,este enorm.Ai pret de magazin si-ti repet exista lanseta intr-un mag din BUC LA PRETUL TAU
ai incercat sa negociezi si nu ti-a iesit?bob scrie:7'6" este exact 2,29m,mai inteaba si tu.Masoar-o cu ruleta si ai sa-mi dai dreptate 2,40 sunt exact 8 feet.In magazin o are cineva cu 760 lei ,deci imagineaza-ti ca la bani care-i ceri tu o iau direct de acolo.Are garantie frate,la modul ca daca batul se rupe sa zicem din primul lanseu ,omu' nu-mi da alta lanseta sau alt virf ca n-are de unde dar fi sigur ca-mi da bani inapoi pe ea .De la tine o iau fara nici o garantie,de unde stiu eu ca tu n-ai prins-o in usa de la lift inainte sa mi-o trimiti si i-ai facut o fisura care nu se vede dar in a doua partida de pescuit se rupe lanseta.Cam asta e frate cu lanseta luata de la diversi,pretul tau nu e mare,este enorm.Ai pret de magazin si-ti repet exista lanseta intr-un mag din BUC LA PRETUL TAU

Sakura
nea bob innainte sa faci comentarii citeste feedbakul despre vanzari cumparari si ai sa vezi ce fel de persoana sunt si mai ales parerile celor care au cumparat de la mine.
cine te opreste s-o cumperi din magazin?
vino la Buzau s-o verifici.
cine te opreste s-o cumperi din magazin?
vino la Buzau s-o verifici.