tinand cont de faptul ca deja am o gramada de chestii in derulare pe partea de fly am zis sa lichidez tot ce mai am de spin/ stationar si ce o mai fi prin casa, sa fac loc in debara

asa ca bagam la vanzare urmatoarele :
1: mulineta Baracuda de 4000, 2 tamburi metalici, pe fiecare niste mono de dimensiuni marlanistice ( 0,3-0,4 )

Bonus la achizitia ei : o lanseta 2.40 fibra plina, mufare metalica ( ceva chinezarie dar e relativ buna de tras sania la iarna...) CW 120-180 grame...
2 : mulineta shimano catana 2500 achizitionata de la fflorin si inca nefolosita de mine. eu la pipait nu i-am gasit decat zgarieturi superficiale, fara probleme de functionare. Fara fir, fara tamburi de schimb . Daca FFlorin imi dadea cu fir, asa o dadeam si eu acum

Tot asa, astea au fost chestiile cu care am luat-o aprox acum 2 saptamani, nu am dat inca cu ea in apa....
pret total... 150.
3:pentru nostalgici : ranita mica militara ( the original of course

pret 30 lei.
bonus o cutie mica cu doua fete in care se pot depozita microboblere sau plumbi sau ce vrea muschiu vostru

4: cutie de scule mica in care taraiam ceva naluci , gume , table samd....
in continut nejte huci cuci si alte diverse gume, nu in nr f mare

3-4 rotative de clean biban , fo 3-4 berti taifun de 6 g, cateva cozme, jaxon, un tiny.... , cateva jiguri de 4-6g, toate folosite, un cozma cu barbeta rupta.
pret 100 lei.
bonus o rola de trabucco de 0.25 nedesfacut

5: vesta impermeabila marime M,cu buzunare, culoare bleumarin , mai grosuta asa sa mearga la frig, merge la o persoana de 1.65-1.80 si intre 65-85 kg. Nu e noua dar nu are semne de uzura.
pret 25 lei.
Cine vrea poze, pm sa ii dau linkurile.
cine vrea combinatii de pachete , pm.
la transfer in cont, transport prin posta moca.
Cine ia tot tot

Ca sa nu consumati timp inutil, nu ma intereseaza schimburi decat cu anumite produse de rodbuilding si chestii de fly. Altfel, banu jos, ochii la usa