Din pacate, iar trebuie sa scot la vanzare una alta...
Pe cine intereseaza , sunt de vanzare cateva voblere clean/stiuca ,table, si o mulineta...

130 lei , FARA tamburi de rezerva (nici nu va trebuiau oricum...

Nr1- Minnow 6 cm , urme la fund de la cleni (aia mari si batrani). floating 15 lei
Nr2- Tiny - floating fara urme (la cerere dau si ancora de rezerva) , vreo 5 partide (a si prins) 20 lei
Nr3- hornet Sinkyng urme mici (parca ar fi nisip) pe cap (sus) 20 lei
Nr4- hornet 2.5 cm sinkyng, nici o urma, 2-3 partide . 20 lei
Nr5- rapala 3 cm, vreo 15 partide, a si prins , 25 lei. fara nici o urma 25 lei. Un salmo la 15 partide avea destule urme, asta n-are deloc... aici si calitatea,... si pretul...
Nr6- hornet floating , nici o urma 20 lei
Nr7- tiny 3-4 partide, nici o urma floating 20 lei
Nr8- meeps nr 0, nici o urma , 1 partida. 5 lei.
Nr9- meeps nr 00 , nici o urma, 1 partida. 5 lei
Nr10- no-name , nefolosit, i s-a dus in cateva puncte vopseaua de pe corp. 4 lei.

Primul (de sus in jos) Goldy floating 7-8 cm , 9 lei
Nr 2- Rapala FT -floating 7-8 cm, pescuit maxim de 3 ori.fara urme 24 lei
Nr 3- minnow floating , de 7-8 cm o urma se vede in poza, puctul alb dinspre cap. 15 lei.
+ cine e primul care cumpara ceva primeste si alea 3 gume, 2 sunt folosite la 1-2 partide.

Nr 1- rotativa nr 5 (asa scrie pe ea.) 5 lei.
NR2- Berti 10 gr , vreo 2 partide (pe acora are putintica rugina) 5 lei.
Nr 3- Berti 14 gr nepescuita , in ciuda faptului ca are urme, probabil de la cum a luat apa din trusa , cum le puneam una peste alta... 6.5 lei.
Nr 4- Berti 10 gr . 7 lei nepescuita, fara urme.
Nr 5- Condor 16 gr , sarita vopseaua de pe a 2 bila de la corp, aproximativ 1 cm/0.7 cm , si 2 puncte de pe bila nr 1 (nu se vede in poza) 5 lei.
Nr 6 - nr 3-4 , vreo 10-12 gr. 2-3 partide, cu urme mici pe paleta de rugina. 5 lei.
Nr 7- idem ca mai sus, , 1-2 partide, fara urme. 5 lei

Nr 1- 14 gr fara urme. 5 lei.
Nr 2- Trays Darch 2 28 gr cateva urme pe spate. 7 lei
Nr 3- vreo 30 gr, fara urme, nepescuita 7 lei.
Nr 4- Condor 24 gr pe fata urme de la slefuire (am slefuit toata fata putintel

Nr 5-vreo 16 gr , pescuita (nu de mine) , cu urme de rugina mici si dese pe chestiile alea 2 , si vreo 2-3 urme pe fata. 5 lei.
Nr 6 -vreo 14 gr , fara urme, nepescuita 5 lei
Si 2 no-name uri, al doilea cumparator (sau primul, la alegere) le primeste.

Minim 30 lei per comanda, puteti sa le amestecati cat de cat, posta o plateste cumparatorul, n-am cont , deci ramburs...trimit pachetul urmatoarea zi lucratoare dupa ce primesc ,,comanda''.
Fara oferte la mai multe produse... am nevoie de bani destul de urgent.... soryy.
PS: daca este cineva care vrea un maver stralis plus spigot 2-8 gr 2.10 m in stare buna, are si husa, sa anunte , 70 lei as vrea pe el , putin deviata mandrina fata de orientarea inelelor (insesizabil) si mufarea cu probleme inainte, acum e bine, dupa ce am dat cu putina ceara, fostul proprietar a uitat sa mentioneze... parerea mea : e mult mai buna ca Black bullul de 2.10 ... ii cam da clasa, e si mai teapana, si lanseaza mai bine .
Mersi fain de gazduire. poftiti cu incredere .