Reforma in pescuit
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Reforma in pescuit
puii mei, eu pierd 5 gume pe ora.. 
Bah, da! Aveti dreptate ! NU trebuie sa imi spuneti nimic!
Adevarul e ca din pozele alea cu gramada de gume nici eu nu as fi inteles mare lucru.
Am facut asadar un recensamant aprofundat si am structurat pachetele in 5 poze mai reprezentative.
In total 410 gume
recenzate si grupate care apar in poze. La astea se mai adauga cam 10-15 care nu le-am mai inclus in poze (sunt cate 1 bucata din cate un model).
Pozele cu toate detaliile acolo.

Preturile includ transportul prin posta oriunde in tara pentru pachete individuale. Transport inclus oriunde in Europa pentru o comanda de minim 300 lei.
Comanda minima pentru Romania este 80 lei (transport inclus).
Pentru achizitia tuturor 410 gume se acorda un discount de 15% si gumele surpriza care nu apar in poze, gratuit.
Pentru comenzi interne de minim 300 lei se acorda un discount de 10%
5% discount pentru comenzi interne de minim 200 lei
Tel 0726103100 sau mp
Adevarul e ca din pozele alea cu gramada de gume nici eu nu as fi inteles mare lucru.
Am facut asadar un recensamant aprofundat si am structurat pachetele in 5 poze mai reprezentative.
In total 410 gume
Pozele cu toate detaliile acolo.

Preturile includ transportul prin posta oriunde in tara pentru pachete individuale. Transport inclus oriunde in Europa pentru o comanda de minim 300 lei.
Comanda minima pentru Romania este 80 lei (transport inclus).
Pentru achizitia tuturor 410 gume se acorda un discount de 15% si gumele surpriza care nu apar in poze, gratuit.
Pentru comenzi interne de minim 300 lei se acorda un discount de 10%
5% discount pentru comenzi interne de minim 200 lei
Tel 0726103100 sau mp
O parte vandute deja.
Poze cu update spre seara.
Poze cu update spre seara.
udate la stoc (cele marcate cu cruce rosie au fost epuizate):

in perioada 6-22 august din motive logistice nu se fac livrari. Ultima livrare inainte de pauza, vineri 5 august.
In aceasta perioada se primesc doar comenzi, livrarile onorandu-se dupa data de 22 august in ordine si in functie de disponibilul de stoc. Preferabil dati un telefon inainte pentru a verifica disponibilitatea anumitor articole.
multumesc pentru intelegere

in perioada 6-22 august din motive logistice nu se fac livrari. Ultima livrare inainte de pauza, vineri 5 august.
In aceasta perioada se primesc doar comenzi, livrarile onorandu-se dupa data de 22 august in ordine si in functie de disponibilul de stoc. Preferabil dati un telefon inainte pentru a verifica disponibilitatea anumitor articole.
multumesc pentru intelegere
Hai pleaca mai repede in concediu ca imi faci concurenta.