A fost batul meu preferat de jig, pe care la un moment dat m-am hotarat sa-l refac. Ghinionul meu a fost ca, in urma procesului de curatare, sa gasesc un defect din fabrica sub al doilea inel de pe varf. Exact cum ma asteptam, testand batul cu noua configuratie de inele, din acel loc a cedat. Motiv pentru care am fost nevoit sa scurtez cotorul, si sa regandesc batul pentru alte aplicatii.
Astfel ca, mi-a iesit un bat de 2,35 metri (a fost 2,58 de fabrica), iar ca aplicatie, pescuitul de pe mal cu glidere/slidere la stiuca. Nu stiu ce putere de lansare are acum (de fabrica era pana la 30 de grame), dar cu naluci de 35 grame da semne ca ar mai duce in plus. L-am pescuit si cu spinnerbaituri, si se descurca onorabil. Actiunea fiind una parabolica (mod-fast), nu rateaza nici un peste in intepatura, iar in dril da dovada de rezerva semnificativa de putere.
Avand in vedere cele de mai sus, pretul batului se va reduce numai la pretul componentelor, respectiv:
- Inele (Fuji KL Alconite 10 la numar) - 155 lei
- Mandrina (Fuji IPS 16, vopsita negru gloss) - 20 lei
- Quick Nut (Fuji 16, silver) - 25 lei
- Gripuri EVA prelucrate - 60 lei
Reiese un total de 260 lei, la care se va adauga 10 lei transportul ramburs prin Posta Romana.
Fotografii cu batul voi pune in cursul zilei de maine.
Detalii pe MP sau la tel 0745 086 509
Rapture Horizon, prima generatie, modificat
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori