Ranga Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ranga Dunare
Se vinde o ranga ptr, dunare 2.05m, 2 bucati, actiune 1-2.1/2oz, inele fuji alconite, mandrina fuji, maner splitat. Lanseta este custom. pret 350 ron. Ptr. poze sau mai multe detalii MP.
Re: Ranga Dunare
Pe ce blank este lanseta ?
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Este pe un blanc Maver. Lanseta e testata de mine am pescuit vre-o 3 partide cu ea. Daca chiar te intereseaza ti`o trimit, o vezi, te uita la ea si daca iti place o opresti daca nu o pui inapoi. Nu e cu suparare. Stima.
In cazul tau,mi se pare normal sa faci asa,ai pacalit pe cineva din Pitesti cu o Sakura Trinis rupta si repuse inelele pe intuneric!!Daca te simti lezat de postarea mea si o sa-ncerci sa faci pe inocentul,chiar iau legatura cu persoana in cauza si o sa posteze aici!!KenzoMan scrie:Este pe un blanc Maver. Lanseta e testata de mine am pescuit vre-o 3 partide cu ea. Daca chiar te intereseaza ti`o trimit, o vezi, te uita la ea si daca iti place o opresti daca nu o pui inapoi. Nu e cu suparare. Stima.
- theoneghost
- utilizator constant
nasolu scrie:KenzoMan scrie: o Sakura Trinis rupta si repuse inelele pe intuneric!!

-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
nasolu scrie:In cazul tau,mi se pare normal sa faci asa,ai pacalit pe cineva din Pitesti cu o Sakura Trinis rupta si repuse inelele pe intuneric!!Daca te simti lezat de postarea mea si o sa-ncerci sa faci pe inocentul,chiar iau legatura cu persoana in cauza si o sa posteze aici!!KenzoMan scrie:Este pe un blanc Maver. Lanseta e testata de mine am pescuit vre-o 3 partide cu ea. Daca chiar te intereseaza ti`o trimit, o vezi, te uita la ea si daca iti place o opresti daca nu o pui inapoi. Nu e cu suparare. Stima.
Sa-nteleg ca le-a lipit invers ?

Oricum vanzare buna.
O data ce am zis ca trimit lanseta sa o verifici....apoi, daca te hotarasti o iei sau o trimiti inapoi
Multumesc.Ma mai gandesc putin.KenzoMan scrie:O data ce am zis ca trimit lanseta sa o verifici....apoi, daca te hotarasti o iei sau o trimiti inapoi