ptr. moderatori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
ptr. moderatori
Cu scuzele si "frigiderul deschis" ptr. cei ce vor fi deranjati de afirmatiile mele vin cu o rugaminte catre cei ce administreaza acest site si anume: nu se poate ca un user anume , nu dau nume , sa posteze in cadrul unui topic vanzarea mai multor produse cu pozele aferente decat sa umple jumatate de pagina doar de dragul de a-si vedea numele pe frontispiciu cat mai des? In acest sens poate scapam de acele nenumarate "valabil", "up", "de actualitate" etc. prin care fiecare incearca sa-si aduca anuntul pe prima pagina. Multumesc si ma repet scuze daca am deranjat. Numai bine si fire intinse tuturor.
Re: ptr. moderatori
De acord cu cele spuse de Florin.fflorin scrie:Cu scuzele si "frigiderul deschis" ptr. cei ce vor fi deranjati de afirmatiile mele vin cu o rugaminte catre cei ce administreaza acest site si anume: nu se poate ca un user anume , nu dau nume , sa posteze in cadrul unui topic vanzarea mai multor produse cu pozele aferente decat sa umple jumatate de pagina doar de dragul de a-si vedea numele pe frontispiciu cat mai des? In acest sens poate scapam de acele nenumarate "valabil", "up", "de actualitate" etc. prin care fiecare incearca sa-si aduca anuntul pe prima pagina. Multumesc si ma repet scuze daca am deranjat. Numai bine si fire intinse tuturor.
Ar trebui si "up-urile" sa fie folosite cu limita, fara a se abuza de ele.
Arizona Dream - This Is A Film
This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything
This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything
un UP la cinci zile,parca asa am vazut pe alt forumDudusca scrie:De acord cu cele spuse de Florin.fflorin scrie:Cu scuzele si "frigiderul deschis" ptr. cei ce vor fi deranjati de afirmatiile mele vin cu o rugaminte catre cei ce administreaza acest site si anume: nu se poate ca un user anume , nu dau nume , sa posteze in cadrul unui topic vanzarea mai multor produse cu pozele aferente decat sa umple jumatate de pagina doar de dragul de a-si vedea numele pe frontispiciu cat mai des? In acest sens poate scapam de acele nenumarate "valabil", "up", "de actualitate" etc. prin care fiecare incearca sa-si aduca anuntul pe prima pagina. Multumesc si ma repet scuze daca am deranjat. Numai bine si fire intinse tuturor.
In regulamentul forumului scrie destul de clar despre "up-urile" astea .Dudusca scrie:De acord cu cele spuse de Florin.

...mda , numai ca ar mai trebui sa-si faca si moderatorii treabaIndian Larry scrie:...
In regulamentul forumului scrie destul de clar despre "up-urile" astea .Ca nu se respecta...e alta poveste .
...uneori abuzeaza de "functie" , alteori se fac ca nu e treaba lor , iar unii sunt pusi moderatori doar asa de forma , in sensul ca , nu cred ca intra cu saptamanile pe forum .
...in rest , "reclama e sufletul comertului"