ptr. moderatori

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fflorin
veteran
veteran

ptr. moderatori

Mesaj de fflorin » 06 Apr 2011, 21:23

Cu scuzele si "frigiderul deschis" ptr. cei ce vor fi deranjati de afirmatiile mele vin cu o rugaminte catre cei ce administreaza acest site si anume: nu se poate ca un user anume , nu dau nume , sa posteze in cadrul unui topic vanzarea mai multor produse cu pozele aferente decat sa umple jumatate de pagina doar de dragul de a-si vedea numele pe frontispiciu cat mai des? In acest sens poate scapam de acele nenumarate "valabil", "up", "de actualitate" etc. prin care fiecare incearca sa-si aduca anuntul pe prima pagina. Multumesc si ma repet scuze daca am deranjat. Numai bine si fire intinse tuturor.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 06 Apr 2011, 21:47

De acord. Cu mentiunea ca sunt intr-adevar unele produse care pot si merita a fi scoase in fata. :bere:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Dudusca
veteran
veteran

Re: ptr. moderatori

Mesaj de Dudusca » 07 Apr 2011, 12:52

fflorin scrie:Cu scuzele si "frigiderul deschis" ptr. cei ce vor fi deranjati de afirmatiile mele vin cu o rugaminte catre cei ce administreaza acest site si anume: nu se poate ca un user anume , nu dau nume , sa posteze in cadrul unui topic vanzarea mai multor produse cu pozele aferente decat sa umple jumatate de pagina doar de dragul de a-si vedea numele pe frontispiciu cat mai des? In acest sens poate scapam de acele nenumarate "valabil", "up", "de actualitate" etc. prin care fiecare incearca sa-si aduca anuntul pe prima pagina. Multumesc si ma repet scuze daca am deranjat. Numai bine si fire intinse tuturor.
De acord cu cele spuse de Florin.
Ar trebui si "up-urile" sa fie folosite cu limita, fara a se abuza de ele.
Arizona Dream - This Is A Film

This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 07 Apr 2011, 13:03

Dudusca scrie:
fflorin scrie:Cu scuzele si "frigiderul deschis" ptr. cei ce vor fi deranjati de afirmatiile mele vin cu o rugaminte catre cei ce administreaza acest site si anume: nu se poate ca un user anume , nu dau nume , sa posteze in cadrul unui topic vanzarea mai multor produse cu pozele aferente decat sa umple jumatate de pagina doar de dragul de a-si vedea numele pe frontispiciu cat mai des? In acest sens poate scapam de acele nenumarate "valabil", "up", "de actualitate" etc. prin care fiecare incearca sa-si aduca anuntul pe prima pagina. Multumesc si ma repet scuze daca am deranjat. Numai bine si fire intinse tuturor.
De acord cu cele spuse de Florin.
un UP la cinci zile,parca asa am vazut pe alt forum

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Apr 2011, 13:04

Dudusca scrie:De acord cu cele spuse de Florin.
In regulamentul forumului scrie destul de clar despre "up-urile" astea . :wink: Ca nu se respecta...e alta poveste .

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Apr 2011, 13:21

Indian Larry scrie:...

In regulamentul forumului scrie destul de clar despre "up-urile" astea . :wink: Ca nu se respecta...e alta poveste .
...mda , numai ca ar mai trebui sa-si faca si moderatorii treaba
...uneori abuzeaza de "functie" , alteori se fac ca nu e treaba lor , iar unii sunt pusi moderatori doar asa de forma , in sensul ca , nu cred ca intra cu saptamanile pe forum .
...in rest , "reclama e sufletul comertului" :oops:

stradic
veteran
veteran

pt moderatori

Mesaj de stradic » 07 Apr 2011, 13:24

Da Radule cam asa e :wink:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns