PROMOTIE BARCA ,MOTOR,BATERIE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
PROMOTIE BARCA ,MOTOR,BATERIE
barca energo 2,4m, motor minkota 34lbs, baterie zapp marine 80A. barca putin folosita , in perfecta stare fara sparturi sau petice, motor putin folosit , iesit din garantie, bateria la capacitate de cel putin 80% fata de cind era noua. tot ansamblul a fost foosit cativa ani de 2-3 ori pe an. pret pachet 1500 ron sau 1750ron pe bucati. motivul vanzarii -mare nevoie de cash 

Re: PROMOTIE BARCA ,MOTOR,BATERIE
Salut, barca este cu chila gonflabila si podina rigida?? din ce an? multumesc
este cu podina tego din 3 segmente , 3 camere de aer + chila gonflabila. modelul asta in magazin stiu ca e peste 2500 ron.barca are vreo 4-5 ani dar nu avut timp soarele sa o bata iesind cu ea de 2-3 ori pe an , majoritatea partidelor pescuind impreuna cu colegul jonah din barca lui mai mare . chestia asta pot sa o mai confirme si altii.
anul trecut am scos-o o singura data la concursul de pe manjesti din octombrie. chiar ca nu are rost sa o tin la cat de rar o folosesc.
Confirm cele spuse de colegul Bug . Barca este impecabila ,doar stearsa de praf din cand in cand
.Imi aduc aminte ca la ultima partida Radu habar nu mai avea sa o asambleze ,asa de des o scosese pana atunci .
.Iar de pret nu mai zic nimic ,mie personal mi se pare super ok 

Un pret pentru motor si baterie separat ? Si ceva poze ? Aveti cumva si redresor pt. incarcare baterie ?
Stima.
Stima.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
-
- veteran
Radu in cazul acesta se pare ca sa mai pierdut un spinningar de barca ....pacat.radu_bug scrie:anul trecut am scos-o o singura data la concursul de pe manjesti din octombrie. chiar ca nu are rost sa o tin la cat de rar o folosesc.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
pt motor si baterie am deja clienti. redresorul e facut de mine (home-made) si numai eu stiu sa-l folosescgabitoi scrie:Un pret pentru motor si baterie separat ? Si ceva poze ? Aveti cumva si redresor pt. incarcare baterie ?
Stima.

daca cumva se razgandeste cineva te am in vedere
lasa Vali ca in fiecare an apar altii noi. apele noastre sarace in rapitor si multe alte nemultumiri m-au facut sa iau decizia asta. asa la o partida de relax poate mai gasesc eu un loc in barca cu cinevavali stratonov scrie:Radu in cazul acesta se pare ca sa mai pierdut un spinningar de barca ....pacat.radu_bug scrie:anul trecut am scos-o o singura data la concursul de pe manjesti din octombrie. chiar ca nu are rost sa o tin la cat de rar o folosesc.

da-mi si mie un pret doar la barca.
Mai ai si chitul de reparatii, pompa si ce a mai venit cu ea??
Mai ai si chitul de reparatii, pompa si ce a mai venit cu ea??