Productie Barca Modulara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Productie Barca Modulara
Acest produs se adresează tuturor iubitorilor de natură şi are mai multe întrebuinţări care acoperă diferite necesităţi pentru petrecerea timpului liber în natură.
Astfel, poate fi o cutie portbagaj, care permite depozitarea şi transportul a mai multor lucruri necesare în excursii.
De asemenea, se poate transforma într-o barcă de dimensiuni rezonabile pentru mai multe persoane.
Respectiva barcă se poate desface în două module independente pentru plimbare, agrement, pescuit etc.
Ocupă un spaţiu de depozitare redus, astfel că se poate transforma în dulap pentru depozitarea diferitelor echipamente necesare în excursii (schiuri, echipament de pescuit, echipament de vânătoare, etc.).
Link: sters de catre moderator
Astfel, poate fi o cutie portbagaj, care permite depozitarea şi transportul a mai multor lucruri necesare în excursii.
De asemenea, se poate transforma într-o barcă de dimensiuni rezonabile pentru mai multe persoane.
Respectiva barcă se poate desface în două module independente pentru plimbare, agrement, pescuit etc.
Ocupă un spaţiu de depozitare redus, astfel că se poate transforma în dulap pentru depozitarea diferitelor echipamente necesare în excursii (schiuri, echipament de pescuit, echipament de vânătoare, etc.).
Link: sters de catre moderator
-
- utilizator constant
Re: Productie Barca Modulara
NU ACCESATI SUB NICI O FORMA LINK-UL!!!
planteaza virus Framer.FN
m-a ros si pe mine curiozitatea dar noroc ca am mai multe sisteme de protectie...
planteaza virus Framer.FN
m-a ros si pe mine curiozitatea dar noroc ca am mai multe sisteme de protectie...
ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL

" Dati-i unui om un peste si il vei hrani pentru o zi, invata un om sa pescuiasca si-l vei hrani pentru o viata ! "
- Ionut Petrea
- veteran
Am Kaspersky Pure dar nu a detectat nimic.Acum, la risc 

Intotdeauna C&R
-
- utilizator constant
Din pacate Kaspersky este slab...necesita o licenta pentru versiunea business de antivirus internet nu standard.
Nici NOD32 5.0 cu licenta nu a detectat nimic. Cred ca-i alarma falsa.
Bucuresti
Comodo l-a ginit 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
are virus garantat
...daca e asa , ce "pana" mea fac moderatorii...?diesel scrie:are virus garantat
...a trecut o perioada de timp de cand....