power pro 65lb
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
power pro 65lb
Vand o rola de power pro 65lb si 300yds moss green ( adusa din State ) - 0,41mm , 275m , 30kg - pret 120ron transport inclus prin posta romana ptr.plata in cont. Florin 0749-060615, multumesc .
Re: power pro 65lb
Ma gandeam daca este cineva interesat sa dam rola asta pe din doua ... zic si io, nu dau cu paru’ ! Poate ne prinde bine tuturor. Cele bune !
fara intentia de a fi luat ca i-as face reclama lui fflorin pe care nu il cunosc si nu am schimbat nici macar 2 vorbe cu el vreau sa zic ca firul de 65lb de la PP e superb pentru cei care vor sa caute pestele mare.
chiar daca e mai gros decat cel de 40 se arunca mult mai bine pentru ca e mult mai matasos dintr-un motiv sau altul si evident e mult mai placut decat cel de 80 care iarasi tinde sa devina mai sarmos (dar nu la fel ca cel de 40 care e de 2 bani).
spor la vanzare ...
chiar daca e mai gros decat cel de 40 se arunca mult mai bine pentru ca e mult mai matasos dintr-un motiv sau altul si evident e mult mai placut decat cel de 80 care iarasi tinde sa devina mai sarmos (dar nu la fel ca cel de 40 care e de 2 bani).
spor la vanzare ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
@vegas
ma bag eu la rola facuta 1/2
contacteaza-ma sa vedem cu ne intelegem.
florine, asteapta putin sa vedem cum ma inteleg cu vegas
ma bag eu la rola facuta 1/2
contacteaza-ma sa vedem cu ne intelegem.
florine, asteapta putin sa vedem cum ma inteleg cu vegas
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Multumesc userului Anem ptr. recomandari - prind bine ptr. un vanzator - desi mai toti cunoastem brandul P.P. - Firul este rezervat ptr. moment lui Adi pana la sf. zilei ptr. a se intelege cu Vegas. Multumesc de intelegere.
florine,
te rog mai retine si maine rola de PP pana primesc un raspuns de la vegas.
daca se poate, daca nu................intelegem si nu este nici o problema
multumesc pt intelegere.
te rog mai retine si maine rola de PP pana primesc un raspuns de la vegas.
daca se poate, daca nu................intelegem si nu este nici o problema
multumesc pt intelegere.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Ok Adi se rezerva rola pana clarifici situatia cu colegul de forum. Ne auzim.
Am zis ca o dam pe din doua , asa facem cu voia tuturor celor implicati. Dati-mi o idee cum o masuram considerand ca n-am masina cu contor electronic. Cum ati face voi ca doar n-o luam la masurat metru cu metru.
O masoara fflorin la un magazin de pescuit, si va trimite la fiecare jumatate 

Iesi in fata blocului, sau pe iarba verde masori 25 m sau 50 m cu o ruleta si tragi firul de pe tambur de cate ori ai nevoie la urma infasori pe o rola goala si cu o aproximatie +- 1-2 m e ok ... eu asa am facut de vreo 3-4 ori si inca nu am avut "reclamatii"...