florin1948 scrie:Eugen draghe, mocca o vreau si eu ! Ba mai dai si ceva ca te-am scapat de ea. Sa moara moldoveanu' de ciuda !!!
Porta Bote 10 - Genesis V
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Porta Bote 10 - Genesis V
ia hai, care se stramba la moldoveni pe aici?
-
florin1948
- veteran

Care moldoveni ? Nu vad decat capete de mort !Ghenadie scrie:ia hai, care se stramba la moldoveni pe aici?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
No, atat ramane din aia de se zburlesc la moldoveni.
Comentam ceva?
Comentam ceva?
Beeeeeiiiiiiii!!!!! Cumpara careva??????florin1948 scrie:Care moldoveni ? Nu vad decat capete de mort !Ghenadie scrie:ia hai, care se stramba la moldoveni pe aici?
Hai ca iti fac o oferta beton...armat - 1249 usd, nu euro
Io ti- am zis .. vb cu aia din parlament ?
PS si nu injura ca nu e frumos
Io ti- am zis .. vb cu aia din parlament ?
PS si nu injura ca nu e frumos
@ Eugen Nic ,care a fost pretul de achizitie ,si daca puteti sa-mi spune-ti in ce consta garantia ...cu alte cuvinte cum ma pot folosi de ea ...!
Va multumesc!
Va multumesc!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Pretul de achizitie a fost 1977euro.smg scrie:@ Eugen Nic ,care a fost pretul de achizitie ,si daca puteti sa-mi spune-ti in ce consta garantia ...cu alte cuvinte cum ma pot folosi de ea ...!
Va multumesc!
Barca este insotita de factura achizitie, certificat de conformitate si certificat de garantie emise de Porta-Bote International.
Garantia este asigurata de reprezentanta din Germania
Eugen Nic scrie:Vand barca pliabila Porta Bote 10, model Genesis V (3,27 x 1,50), culoare verde, achizitionata din Germania in decembrie 2012 - are acte, factura achizitie, garantie 10ani.
http://www.youtube.com/watch?v=Jjd-RzT73dU
Pret:1650euro
Pret NOU: 1.550euro
Eugen Nic scrie:Eugen Nic scrie:Vand barca pliabila Porta Bote 10, model Genesis V (3,27 x 1,50), culoare verde, achizitionata din Germania in decembrie 2012 - are acte, factura achizitie, garantie 10ani.
http://www.youtube.com/watch?v=Jjd-RzT73dU
Pret:1650euro
Pret NOU: 1.550euro
Valabi.