Popper slim Panther Martin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Popper slim Panther Martin
Am de dat cateva asemenea naluci. Habar nu am la ce sunt bune eu fiind "plutas". Pret 5 lei bucata. Sunt noi si au diferite culori si sunt de doua marimi.

Re: Popper slim Panther Martin
Si eu sunt interesat.
Multumesc
Marius
Multumesc
Marius
Re: .
Tu trebuia sa scrii si pe forum , tot de dimineata , sa nu mai intram buluc pe usa.Vegas_75 scrie:Nu va fie cu suparare dar m-am asezat la coada de dimineata , promit sa nu iau tot , va mai las si voua cateva ...

Eu vreau patru bucati.
Haideti sa vedem... Deci... In continuare sunt pozele cu o moneda si o bricheta langa ele ca sa va dati seama de marimi... O data vazute de catre voi va rog sa imi retrimiteti mesaj cu cate vreti deoarece presupun ca acum v-ati facut o idee despre cum arata si ce arimi sunt. De toate sunt 130 de bucati si va trebui sa confirm la fiecare mesaj daca am cantitatea suficienta.
De asemenea este cineva interesat de toate. Daca respectivul crede ca sunt ok ca si marimi atunci cu parere de rau o sa le dau gramada ca sa nu stau cu ele. Va multumesc de intelegere...

De asemenea este cineva interesat de toate. Daca respectivul crede ca sunt ok ca si marimi atunci cu parere de rau o sa le dau gramada ca sa nu stau cu ele. Va multumesc de intelegere...