Pneumatica+motor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pneumatica+motor
900 EUR, pret final, sau 350 EUR barca, pentru cei interesati! 

Actualizare pret: 850 eur, la care se adauga si o pompa de inalta presiune
+ elice de rezerva pentru motor
(prima revizie facuta recent)!

-
- junior
PUNE telefoane de contact pentru cei interesati ca e frumoasa barcuta,daca era mai mare si pe mine ma interesa,dar deja am 3 D TENDER DE 2 M
Multumesc pentru aprecieri, intr-adevar e o barcuta faina si in combinatie cu motorasul se misca super bine.
E un moft de-al meu scoaterea ei la vanzare, dar nu-mi va parea rau deloc daca nu o voi vinde!
Detalii pe pm!
E un moft de-al meu scoaterea ei la vanzare, dar nu-mi va parea rau deloc daca nu o voi vinde!

Detalii pe pm!
doar 800 eur, oferta valabila doua zile! 

-
- junior
e foarte grea barca la dimensiunea aceea si pe probarca parca e de luni de zile la 800..
Poate pare grea, insa daca vezi diametrul baloanelor, stii si materialul din care e facuta, iti poti da singur un raspuns sau intelegi de ce.... Adica intelegi de ce nu e baracuda de ex. si e lucru ...nemtesc (in cazul asta)!
Iti pot spune doar ca o ridic singur de pe apa fara ajutor, iar de carat nu e cazul sa cari o barca pe distante lungi, ca doar n-o iei la munte-n spate...
Faptul ca e la 800 pe probarca imi spune ca esti un om informat, insa doar comentariul in ansamblu nu-mi spune mai mult decat ca esti plictisit sau nepescuit.
P.S. Moca nu se poate!
Iti pot spune doar ca o ridic singur de pe apa fara ajutor, iar de carat nu e cazul sa cari o barca pe distante lungi, ca doar n-o iei la munte-n spate...

Faptul ca e la 800 pe probarca imi spune ca esti un om informat, insa doar comentariul in ansamblu nu-mi spune mai mult decat ca esti plictisit sau nepescuit.
P.S. Moca nu se poate!
Reducere de octombrie: 780 eur!

Se pot vinde si separat!
Buna ziua,
Ma intereseaza motorul daca-l vindeti separat....si daca da, unde poate fi probat?
Ma intereseaza motorul daca-l vindeti separat....si daca da, unde poate fi probat?