piese de schimb pentru mulinete Daiwa, Shimano, Penn, Garcia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Torescu Octavian
- senior
piese de schimb pentru mulinete Daiwa, Shimano, Penn, Garcia
cine este interesat de achizitionarea unor piese pentru mulinete Daiwa, Shimano, Penn, Garcia, Zebco lasati un mesaj privat.
Re: piese de schimb pentru mulinete Daiwa, Shimano, Penn, Ga
ce piese aveti ptr shimano si daiwa , spinning sau baitcasting ?Torescu Octavian scrie:cine este interesat de achizitionarea unor piese pentru mulinete Daiwa, Shimano, Penn, Garcia, Zebco lasati un mesaj privat.
- Torescu Octavian
- senior
Re: piese de schimb pentru mulinete Daiwa, Shimano, Penn, Ga
pot sa aduc componente si pentru spinning si pentru cast.am nevoie de codul piesei si modelul mulinetei.da un MP cu ce ai nevoie.Busta scrie:ce piese aveti ptr shimano si daiwa , spinning sau baitcasting ?Torescu Octavian scrie:cine este interesat de achizitionarea unor piese pentru mulinete Daiwa, Shimano, Penn, Garcia, Zebco lasati un mesaj privat.
- Torescu Octavian
- senior
-
- veteran
- Torescu Octavian
- senior
- Torescu Octavian
- senior
fara cod nu am cum sa ti identific piesa.cauta pe net schema mulinetei .shimano scrie:Nu am nici un cod, nu am schema desfasurata, nimic...Torescu Octavian scrie:da pe privat codurile din schema desfasurata.shimano scrie:Eu am nevoie de tambur de rezerva pentru Shimano Sahara 1000FD si pentru Shimano Fireblood 1000FA. Se poate oare?