Nou-noutza, in cutia originala si sac de neopren original (tambur de rezerva inclus de la producator). Pt. 9530X includ si o schema (pot trimite prin e-mail la cumparator) pe care o am de la Pflueger (mulinetele astea nu vin cu schema in cutie).
Pretz: 680RON
Pareri despre aceasta mulineta:
http://www.tackletour.com/reviewpfluege ... hspin.html
http://reviews.cabelas.com/8815/128616/ ... eviews.htm
Parerea mea: am folosit una mai mult de un an jumate (tocmai am vandut-o pe ebay) si n-am niciun repros (decat ca-i prea usoara--180g modelul 9530X , ai senzatia ca lansezi numai cu batzul in mana, ca la boloneza). Ideala pt. o gama larga de aplicatii (UL/L/ML) fiind asa de usoara dar totusi maricica (intre Daiwa marimile 2000 si 2500 as zice ca-i undeva la mijloc). Tamburii (principal si cel de rezerva) tzin 110m de fir de 0.23mm la 9530X. La 9535X e vorba de 165m de fir de 0.23mm. Maximum drag: 3,6kg la 9530, 7,2kg la 9535.
Pt. mulineta de 9530X imi trebuie raspuns pana vineri (apoi plec spre Bucuresti si nu vreau s-o car degeaba dupa mine).
Pt. 9535X imi trebuie raspuns pana la sfarsitul zilei de azi (nu e comandata inca, si-i trebuie ceva timp sa-mi ajunga pana vineri; plus ca vreau s-o includ in comanda cu 9530X, care pleaca spre mine maine dimineata).
Pflueger Patriarch 9530X si 9535X
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Pflueger Patriarch 9530X
9535X nu mai e disponibila.
Includ (in acelasi pretz: 680 RON) inca un tambur de rezerva. Deci, la vanzare e o mulineta noua Pflueger Patriarch 9530X (care deja vine cu tambur de rezerva) + inca un tambur de rezerva nou, nefolosit.
Anunt valabil pana sambata 20 iulie.
Includ (in acelasi pretz: 680 RON) inca un tambur de rezerva. Deci, la vanzare e o mulineta noua Pflueger Patriarch 9530X (care deja vine cu tambur de rezerva) + inca un tambur de rezerva nou, nefolosit.
Anunt valabil pana sambata 20 iulie.
-
sagitarius
- utilizator constant

Re: Pflueger Patriarch 9530X si 9535X
o vreau eu, garantat, poti sa o retragi de la vanzare,
ti-am trimis si un mesaj pe messenger, cam alambicat, oricum o vreau, mai am una second si la pretul asta una noua e numai bine!
Cu respect, Nicu,
fara grija, am cumparat o gramada in ultima vreme si nu s-a plans nimenea, dimpotriva
oricum am o varsta si nu-mi permit decat sa las loc de buna ziua pe unde trec
deci, fara multa vorbaraie, o vreau eu
poti sa-mi trimiti schema pe elefanthis_1966@yahoo.com
sau , daca poti, 0742338926, la orice ora, Nicu
fara grija, am cumparat o gramada in ultima vreme si nu s-a plans nimenea, dimpotriva
oricum am o varsta si nu-mi permit decat sa las loc de buna ziua pe unde trec
deci, fara multa vorbaraie, o vreau eu
Re: Pflueger Patriarch 9530X si 9535X
Vanduta dlui Nicu! Topicul se poate inchide. Multumesc!sagitarius scrie:o vreau eu, garantat, poti sa o retragi de la vanzare,ti-am trimis si un mesaj pe messenger, cam alambicat, oricum o vreau, mai am una second si la pretul asta una noua e numai bine!
Cu respect, Nicu,
fara grija, am cumparat o gramada in ultima vreme si nu s-a plans nimenea, dimpotriva![]()
oricum am o varsta si nu-mi permit decat sa las loc de buna ziua pe unde trec![]()
deci, fara multa vorbaraie, o vreau eu![]()