Pachet voblere

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

dori
senior
senior

Re: Pachet voblere

Mesaj de dori » 10 Iun 2014, 09:06

dori scrie:700 ron, toate + taxe transport, excep?ie mulineta care va fi scoas? dup? vânzarea pachetului. Anun? valabil pân? pe 20 iunie.

0734712386.
740 ron, transport inclus.
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 23 Iun 2014, 08:56

Ultima reducere, 720 ron voblerele+cutiile, exceptie mulineta.

Oferta valabila pana pe 7 iulie. De preferat apel telefonic.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Iun 2014, 17:59

@dori foarte urat :fluch
cele trei linguri( in afara de Berti)...sunt donate de mine (printr-e mai multe) intr-o vreme cand lacrimai pe aici.
le rascumpar. inclusiv si mai ales" home made "aia din alpaca.
fa un pret separat pentru ele.
ce dracu mi-o fi venit atunci? :wallbash:

:lol1: :lol1: :lol1:

ckorgo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ckorgo » 24 Iun 2014, 23:14

care sunt pentru clean? care pachet? :D

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 25 Iun 2014, 09:38

Sunt interesat de slidere. Asteptam un raspuns....Tel.: 0733011405 sau 0756236452.
TOT RESPECTUL !!!

ckorgo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ckorgo » 25 Iun 2014, 17:41

care sunt pentru clean ma intereseaza

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 26 Iun 2014, 08:27

rine scrie:@dori foarte urat :fluch
cele trei linguri( in afara de Berti)...sunt donate de mine (printr-e mai multe) intr-o vreme cand lacrimai pe aici.
le rascumpar. inclusiv si mai ales" home made "aia din alpaca.
fa un pret separat pentru ele.
ce dracu mi-o fi venit atunci? :wallbash:

:lol1: :lol1: :lol1:
Dn. A.

Atitudinea dv. nu mi se pare cea corect?. În baza principiului libert??ii contractuale, dv. a-?i f?cut o dona?ie sub forma darului manual. Dac? ar fi s? analizez condi?iile de fond ale oric?rui act juridic: capacitatea de a contracta, consim??mântul liber, serios ?i dat în cuno?tin?? de cauz?, obiect determinat ?i licit ?i cauz? licit? ?i moral?, a? observa c?, în cazul dv. se întrunesc toate. Dona?ia fiind un contract translativ de proprietate, cu titlu gratuit (nu se urm?re?te o contrapresta?ie), are un caracter irevocabil, nu poate fi retras? decât în cazuri de excep?ie precum: 1. dolul manifestat sub forma capta?iei sau sugestiei, adic? prin utilizarea unor manopere dolosive sau inocularea/s?direa unei idei în vederea don?rii, ceea ce nu a fost cazul; 2. alte vicii de consim??mânt; 3. dac? a fost cu sarcin?; 4. în caz de ingratitudine (3 cazuri la num?r).. etc. etc.

De altfel, eu nu am f?cut nici un demers în ceea ce v? prive?te:
rine scrie:dai mai adresa sa-ti trimit cate ceva? sa pescui cu mai mult curaj? chiar daca agati stii ca nu te-a costat nimic :wink:
rine scrie: p.s. n-am ce sa retrag,chiar cu multa placere,daca consideri ca-ti fac trebuinta :wink:
rine scrie:mah! stiam ca nu gresesc :wink:

no acum mai uitam...o sa-ti trimit 2 linguri din alpaca,home made ... mai trimit niste strune facute din metal-grafite de la tehnipeche,un cascator pentru stiuca mai vad eu ,evident linguri, niste gume, nu te astepta la mos craciun dar...un gest

[/quote]mah..am uitat sa-ti spun. cariocile alea sunt pentru twistere . au si feromoni;vezi ca miros cam nashpa. e suficient sa-ti cumperi gume albe si le colorezi cum vrei tu . incepi cu o culoare deschisa si pe urma cu una mai inchisa cu pauza de 5 min. intre "operatii".[/quote]

Într-adev?r, am primit de la dv. urm?toarele: 1 c?sc?tor ?tiuna, 1 vobler SDR (nu avea marca trecut?), 1 vobler (cel gen zipper, cap ro?u, corp alb), 4 linguri (2 home made), 3 sau 4 plicuri cu twistere (Orka ?i.. nu mai re?in), cariocile, 1 rol? strun? ?tiuc? ?i cam atât. M? în?el ?

Din 2011 pân? în prezent a trecut ceva timp, cu dv. nu am mai avut tangen?e, nu din lips? de respect, ci din lips? de timp. De 2 veri încoace nu am reu?it s? pescuiesc, pe var?, mai mult de 4-5 ori. Acum, când m? uit la titlul topic-ului stau ?i m? întreb: nu din interes comercial a?i intrat pe el? Cine ?tie...

Pe lâng? altele, ce v-a declan?at reac?ia? Faptul c?, în pachetul de ?tiuc?, se reg?seau ?i ce am primit de la dv. sau faptul c?, pachetul (global) prezint? ?i alte voblere, în spe?? Salmo, destul de scumpicele? În 2011 de abia intrasem la facultate, de atunci am reu?it s? fac ni?te economii.. investite destul de disparat.

În fine, domnule M.A. o s? iau în considerare solicitarea dv. îns?, nu promit nimic, timpul ?i r?bdarea nu sunt de partea mea.

O zi bun?,
Constantin

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 26 Iun 2014, 08:29

ckorgo scrie:care sunt pentru clean ma intereseaza
Salut! Cele sub 5 cm, în spe?? de max. 3.5 cm, cele mai uzitate ?i cele mai prinz?toare: Salmo, Strike Pro, Goldy etc. - cele mai mici din trus?.
roly scrie:Sunt interesat de slidere. Asteptam un raspuns....Tel.: 0733011405 sau 0756236452.
Am primit o ofert? pentru tot pachetul, r?mâne s? v?d cum se va finaliza. E posibil ca, în situa?ia în care nu va putea fi vorba de un acord de voin?e, s? desfac, din nou - s? v?d doar dac? timpul îmi permite.

Fir întins!

ckorgo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ckorgo » 26 Iun 2014, 13:26

multumes mult pentru raspuns deci daca nu va intelegeti cu domnu cu oferta sparget pachetul, sa zicem cele din primul pachet ar fi pentru clean, sunt interesat.............. o zi frumoasa :D

ckorgo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ckorgo » 27 Iun 2014, 14:56

sau dat ? :(

Scrie răspuns