Pachet voblere 100 ron

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 12 Sep 2011, 22:10

bine de stiut, multumim de feedback.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2011, 22:15

bogodan scrie:up la teapa. numai pastile are userul asta. mai avea 2 pachete anterior pentru care ma intelesesem cu el. s-a schimbat treaba pe cand sa le trimita, ca-i trebuie banii direct in cont ca bla ca bla. bine ca si eu bou sa pun botu` la superoferta lui cu rapale la 10 lei bucata...

asa-i vorba ? pai astazi i-am facut transfer in cont .mi-a raspuns printr-un mp si a zis ca se duce sa puna voblere la posta.
contul si numele inca le am . :wink:

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogodan » 12 Sep 2011, 22:19

eu asa am patit. sper sa nu fie de rau. da de nu face nebunii...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2011, 22:23

asa ai patit ,ce ? sa inteleg ca am luat amandoi acelasi "pachet" ? :lol:
omul mi s-a parut oarecum serios...si-a lasat intai numele si nr de tlf.
oricum , maine il sun .
daca e sa fie teapa......mai vedem pe urma . :wink:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 12 Sep 2011, 22:31

Fara a avea vreun interes, eu zic sa nu va pripiti cu acuzatii nefondate.
Intr-adevar a fost un pachet cu voblere Rapala la 100 de lei, pe care si mie mi l-a oferit la schimb cu voblere din ce am eu la vanzare. Si daca erau "teapa", va dati seama ca ieseau scantei cand ne intalneam live sa facem schimbul.
Parerea mea e ca in cateva zile se va elucida cat de "tepar" e Bogdan, iar Indian Larry va fi cel care va pune cireasa pe tort sau va aprinde lumanarile de pe coliva :).

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogodan » 12 Sep 2011, 22:32

nu nu. e vorba de niste pachete postate de cateva saptamani. ne-am inteles ca le iau pe amandoua, urma sa le trimita prin posta si eu sa le platesc la primire. s-a schimbat dupa cateva zile treaba, a spus ca nu le mai trimite decat daca ii pun banii inainte. m-am oferit sa-i pun banii de transport prin posta anticipat. oricum erau prea pleasca sa fie adevarate. fie a postat la plezneala fie s-a razgandit ulterior.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2011, 22:38

attilaf scrie:Fara a avea vreun interes, eu zic sa nu va pripiti cu acuzatii nefondate.Intr-adevar a fost un pachet cu voblere Rapala la 100 de lei, pe care si mie mi l-a oferit la schimb cu voblere din ce am eu la vanzare. Si daca erau "teapa", va dati seama ca ieseau scantei cand ne intalneam live sa facem schimbul.
Parerea mea e ca in cateva zile se va elucida cat de "tepar" e Bogdan, iar Indian Larry va fi cel care va pune cireasa pe tort sau va aprinde lumanarile de pe coliva :).
Foarte corect . Inca n-am acuzat pe nimeni de nimic , ba chiar am spus ca mi s-a parut om serios.

Ce mi s-a parut "suspect" (dupa ce i-am zis azi(ora 10) ca i-am bagat banii in cont si mi-a raspuns ca i-a primit) , e faptul ca posteaza acum seara cu UP. :shock: Tie cum ti se pare ??

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogodan » 12 Sep 2011, 22:41

Larry si tie ti-a spus ca lucreaza la radio? :)

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 12 Sep 2011, 22:43

sincer?
iti spun eu de unde vine UP-ul.
El pe pagina de flickr, avea mai multe pachete, toate la 100 de lei. Acum a mai ramas doar 1, celelalte au disparut, deci probabil s-au vandut. Nu stiu care pachet l-ai cumparat tu Indian Larry, dar daca l-ai cumparat pe asta care e acum pe pagina lui...atunci "Houston we have a problem" :).

si da...se pare ca lucreaza la radio :)

http://www.radio-resita.ro/bogdan-sandulescu

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2011, 22:45

Nu , n-am discutat despre asa ceva , decat strict de voblere.
Poate omul o fi vrut sa dea Up la alt topic si din greseala l-a nimerit pe asta...iar noi ne agitam degeaba . Alta explicatie nu gasesc.

Scrie răspuns