domnu...tu incalci in mod repetat regulile acestui site...
1. dimensioneaza pozele alea cum trebuie
2. specula asta de rahat, adica cu scule aduse de pe la Odessa, sau de pe unde le aduci tu, e interzisa...mai ales in mod repetat..mai ales la preturile care le practici tu. Si da...se cheama specula, pe principiul „nu am pe stoc, dar pot aduceâ€
Pachet shaduri Relax Kopito 8,5 si 7 cm
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
feugen scrie:http://www.relaxspinning.ro/work/Catalog203_web.pdf

ce pot sa zic decit ca cele afirmate de voi nu au nici o legatura cu realitatea, nu-mi amintesc sa va fi deranjat in vreun fel pe nici unul dintre voi, ca de altfel pe nici un user de pe acest forum, e un simplu set de 30 buc., care nu-mi prisoseste si nu m-am ,, plins in nici un fel ca-s nedreptatit,, daca v-ati uita mai atent pe primele pagini a-ti vedea n.useri cu diverse anunturi.
recunosc ca nu ma pricep asa de bine, ca voi, la detalii tehnice, dar totusi pe ele sint stantate kopito si relax.
departe de mine gindul de a ma contrazice cu vreunul dintre voi si va doresc sarbatori fericite!
si cu asa ,,reclama,, se retrag de la vinzare.
multumesc de gazduire. se poate inchide.
recunosc ca nu ma pricep asa de bine, ca voi, la detalii tehnice, dar totusi pe ele sint stantate kopito si relax.
departe de mine gindul de a ma contrazice cu vreunul dintre voi si va doresc sarbatori fericite!
si cu asa ,,reclama,, se retrag de la vinzare.
multumesc de gazduire. se poate inchide.
- stefanflorin
- veteran