Pachet mixt de naluci
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
bogdan_spinner
- veteran

Pachet mixt de naluci
E o trusa mai ciudata ptr mine, cu gume, jiguri, voblere, linguri ce nu le mai folosesc astfel ca scot trusa aceasta la vanzare,
Ea contine:
gume, aprox 50 gruburi si shaduri, mari si mici, intre 5-12 cm de la relax, delalande, storm, MT turnate de terrybil (sidef, negru cu verde gliter si negru cu galben gliter de 8 cm toate) plus cateva luate din magazinul gipo (din alea vrac:)) )
Jiguri aprox 40 (poate mai multe) intre 1/0 si 4/0 si intre 10-14 gr, bila, footbal jig shad head pe carlige eagle claw, vmc, mustad
10 ancore eagle claw barbeless noi nefolosite marimea 1/0 mi se pare
2 voblere abu garcia jointed 13 cm si strike pro supersonic 8 cm nou la cutie, si ceva linguri no name frunza de salcie
ceva strune metalice, 1 sticluta ulei si 1 de vaselina abu garcia, mai au cam jumate din continut,
+2 sticlute de atractant rapitori, gravy nitro crawfish(sticluta neagra, cam jumate folosita) si Amino spray Pike(aproape plina)
+trusa care le contine pe toate
Nu am numarat distinct piesele din trusa asa ca le-am aproximat dar va asigur ca nu sunt sub numarul mentionat
http://postimg.org/image/4hva8rfbx/
Pret 100 transport inclus
Ea contine:
gume, aprox 50 gruburi si shaduri, mari si mici, intre 5-12 cm de la relax, delalande, storm, MT turnate de terrybil (sidef, negru cu verde gliter si negru cu galben gliter de 8 cm toate) plus cateva luate din magazinul gipo (din alea vrac:)) )
Jiguri aprox 40 (poate mai multe) intre 1/0 si 4/0 si intre 10-14 gr, bila, footbal jig shad head pe carlige eagle claw, vmc, mustad
10 ancore eagle claw barbeless noi nefolosite marimea 1/0 mi se pare
2 voblere abu garcia jointed 13 cm si strike pro supersonic 8 cm nou la cutie, si ceva linguri no name frunza de salcie
ceva strune metalice, 1 sticluta ulei si 1 de vaselina abu garcia, mai au cam jumate din continut,
+2 sticlute de atractant rapitori, gravy nitro crawfish(sticluta neagra, cam jumate folosita) si Amino spray Pike(aproape plina)
+trusa care le contine pe toate
Nu am numarat distinct piesele din trusa asa ca le-am aproximat dar va asigur ca nu sunt sub numarul mentionat
http://postimg.org/image/4hva8rfbx/
Pret 100 transport inclus
Be yourself, is more then enough!
Re: Pachet mixt de naluci
ofer 60 lei! stima! 
-
horia flucus
- veteran

MT turnate de terrybil se vand separat? Daca da, cate ai din fiecare culoare?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
bogdan_spinner
- veteran

cred ca am cam 15, 5 din fiecare culoare, se da intreg pachetul la pretul indicathoria flucus scrie:MT turnate de terrybil se vand separat? Daca da, cate ai din fiecare culoare?
-
bogdan_spinner
- veteran

-
bogdan_spinner
- veteran

La pachet se mai adauga un x rap jointed 13 cm perch, folosit dar inca mai poate prinde peste.
Contact in mod special la telefon 0765594404
Contact in mod special la telefon 0765594404
-
bogdan_spinner
- veteran

-
bogdan_spinner
- veteran

-
bogdan_spinner
- veteran