OFER PENTRU BARCA GONFLABIA APARAT FOTO DSLR CANON 300D +ETC
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
aparat canon schimb cu motor electric
spune un pret , aparatul are urmatoarele accesorii: blitz , acumulator ,incarcator acumulator , geanta si carduri .
aparat canon schimb cu motor electric
spune cat poti sa mai oferi
Motorul este un Motor Guide de 36lbs. Eu am dat la vremea respectiva peste 300 de USD. Esti sigur ca nu vrei si bateria. Este Banner pe gel de plumb, speciala de motoare de barca si are 75Ah. Le-am folosit de vreo 10-12 ori pe Gostilele si m-am apucat serios de fly fishing si de atunci zac in debara de pomana.
De oferit iti mai pot oferi ceva gen 100-150 ron. Mai bine suna-ma si discutam la telefon.
0726663451
De oferit iti mai pot oferi ceva gen 100-150 ron. Mai bine suna-ma si discutam la telefon.
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
aparat foto contra motor
inaca valabil
are 2 acumulatoare si incarcator noi
valabil
are 2 acumulatoare si incarcator noi
valabil
Hai moshulica sa facem schimbul. Cine vinde barci si motoare, le vinde pe bani nu cred ca prefera aparate foto. Iti dau si bateria si redresorul si barca iti iei una Sevylor mai ieftina dar rezistenta si ai rezolvat problema.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
motor
nu pot aparatul valoreaza 1200 second hand cu toate accesoriile pe care le are. acum gandeste-te si tu cine iese in pierdere.
chiar nu pot .
iti propun o singura varianta motorul si bateria + 500 ron
daca esti de acord astept un semn
chiar nu pot .
iti propun o singura varianta motorul si bateria + 500 ron
daca esti de acord astept un semn