Si de ce nu i-ai luat de acolo....erau prea ieftini ?geluiasi scrie:cunosc marfa ,au fost de curand la oferta la 360 pe Abrevis...
Ochelari Polarizati Wiley X
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ochelari Polarizati Wiley X
Nu stiu cum ai dedus ca as fi interesat de ochelari,a fost doar o replica la afirmatia ta
..nu fac depozit de ochelari,si nici nu port ochelari din mol sau benzinarii ca sa ii vand pe altii mai buni...si nici nu sunt colectionar de bete fabricate in urma cu vreo 20 de ani...
..nu fac depozit de ochelari,si nici nu port ochelari din mol sau benzinarii ca sa ii vand pe altii mai buni...si nici nu sunt colectionar de bete fabricate in urma cu vreo 20 de ani...
Vad ca esti "nepescuit" si te bagi in seama in topicul meu, daca iti place sa dai replici apuca-te de teatru...niciodata nu-i tarziu. Nu ai unde sa refulezi in alta parte? Nu ma intereseaza ce ochelari porti si ce bete ai , nu trebuie sa te justifici aici, pentru problema ta exista psihologi, psihiatri, acolo se pot rezolva frustrarile pe care le ai.geluiasi scrie:Nu stiu cum ai dedus ca as fi interesat de ochelari,a fost doar o replica la afirmatia ta
Cat despre ochelari, mai studiaza Wiley X cu lentila polarizata nu vei gasi sub pretul pe care il cer eu pe acesti ochelari...vorbim de ochelari originali nu fake-urile de pe net.Asadar studiaza problema in liniste si daca nu esti interesat de ceea ce vand nu mai fa deranj inutil.
tito scrie:Doar 450 lei pentru o pereche de Wiley X noi nouti.
Salut! Lentila nu este polarizata ea polarizeaza lumina iar ochelarii ,,,,,sunt polariZANTI nu polarizati ca nu ei sunt polarizati ci lumina pe care tu o vezi pe luciul apei ,polarizeaza lumina asta fac .Interventia nu are absolut nici un scop ironic am vrut doar sa se stie cum sta treaba daca sunt off topic SCUZE!
Ai dreptate, stiam. Doar ca majoritatea foloseste termenul de "polarizati".bob scrie:Salut! Lentila nu este polarizata ea polarizeaza lumina iar ochelarii ,,,,,sunt polariZANTI nu polarizati ca nu ei sunt polarizati ci lumina pe care tu o vezi pe luciul apei ,polarizeaza lumina asta fac .Interventia nu are absolut nici un scop ironic am vrut doar sa se stie cum sta treaba daca sunt off topic SCUZE!
Doar 450 de lei pentru o pereche de ochelari ce au o calitate optica deosebita.
tito scrie:Ochelarii sunt noi, motivul vanzarii...i-am cumparat online, fara a-i proba si imi sunt cam mari.
Pret 450 lei.