Ocazie! Mulinete Japonia 2008 IEFTIN!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- danielcocea
- veteran
Re: stradic
Acuma...nu e treaba mea dar... avand in vedere ca in anunt e data ca prima modalitate de contact telefonul si nu MP, cred ca cel mai corect ar fi "primul venit primul servit". Acuma sa speram ca vanzatorul are setata corect ora la telefonandi_frincu scrie:cu tot respectul... cand am vb eu(9 fara ceva) a spus ca nu sunt date si sa ii dau mesaj... mesajul l-am dat dupa ce am vazut ca au dat si altii mesaje exact ca sa nu apara aceasta problema...care se pare ca inevitabil a aparutGabiM scrie:Am vorbit si eu la tel. cu dl. Radu mai inainte la ora 9:15 pentru Stradicuri si Team Daiwa X si mi-a spus sa ii trimit MP(in care i-am spus sa mi le rezerve) si a ramas sa vorbim dupa ora 18 ca este la servici.andi_frincu scrie:dupa cum av vorbit la telefon mai devreme ... cele doua shimano stradic ajung la mine...
voi veni dupa amiaza sa le iau
cu respect, andi frincu
ploiesti (0723049030)
eu nu am cerut vre-o rezervare..am spus ca le iau direct si a spus ca sunt primul si ca le considera date
toate cele bune

Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
..
Daca incepeti cu fumigene din astea si intoxicari cu monobioxid de carbon compozit, vorbesc cu omul si o sa ne dea la toti pripoane de brand, Pepsi sau Rexona, cu senzorii aferenti.
Luati-le voi pe toate sa prindeti numa voi d-aia marii

Luati-le voi pe toate sa prindeti numa voi d-aia marii

- theoneghost
- utilizator constant
valabil
va tot certati..ati intrebat macar daca mai e valabil anuntul..poate le-a si vandut deja pe la colegii de la servici 

AM AJUNS ACAS!
ordinea MP-urilor este urmatoarea:
vegas_75 (primul), pescar_rapitor, ovidiu14, gabiM, andi_francu, matei claudiu, rine, draqdevil, adrian25, leowb, dragos_g.
Ordionea mailurilor este:
razvan botez, vaga relu, zavragiu gabriel, sorin condratov, mihai menoti, tanase cornel, emilian gemai.
e ora 8 seara, cei ce va regasiti va astept acum LA MINE! zona piata delfinului,
cu unj telefon inainte.
SUNATI ACUM< sunt disponibil pana la ora 22.00
pregfer sa le VAND, nu sa pun milioane de poze.
Mulinetele sunt in stare buna si foarte buna.
ordinea MP-urilor este urmatoarea:
vegas_75 (primul), pescar_rapitor, ovidiu14, gabiM, andi_francu, matei claudiu, rine, draqdevil, adrian25, leowb, dragos_g.
Ordionea mailurilor este:
razvan botez, vaga relu, zavragiu gabriel, sorin condratov, mihai menoti, tanase cornel, emilian gemai.
e ora 8 seara, cei ce va regasiti va astept acum LA MINE! zona piata delfinului,
cu unj telefon inainte.
SUNATI ACUM< sunt disponibil pana la ora 22.00
pregfer sa le VAND, nu sa pun milioane de poze.
Mulinetele sunt in stare buna si foarte buna.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!