Scurt istoric: Achizitionata de pe Tackle Direct undeva prin iulie anul asta, are o singura partida scurta de pescuit si un mic accident. A cazut in barca si s-a lovit putin avand protectia de la butonul de reglare a franei magnetice si chiar butonul usor indoite precum si o mica zgarietura. Functioneaza perfect si e practic nepescuita. Mica lovitura era motivul pentru care nu intentionam sa o vand. Eu mai am una dar si cu asta am ce face. Daca totusi mai sunteti interesati si nu va deranjeaza acest aspect discutam. Functionarea nu este afectata si nici nu se vede din avion, am sa pun doua poze in galerie.
Pretul e 750, hai ca merge.
Am o mulineta Zillion care mi-a venit cu o componenta complet rupta (front plate) din schema componentelor care se gaseste si pe net si comandata din America m-a costat 12 usd, se pot comanda si aceste doua componente ale solului respectiv Right side plate si Brake adjusting knob care are doar o infundatura de 1mm, practic inobservabil. Daca vreti scrieti direct la Daiwa pe adresa de mail data la contact si service si va raspunde prompt un nene. ii spuneti dupa cod (nu dupa numarul de ordine din lista) ce piese va intereseaza si va spune preturile. Asta e valabil la orice problema de service nu numai la Solu meu.
E luat de la un prieten caruia nu i-a mai trebuit dupa acea prima partida, daca apuc sa-l scot la pescuit ii trag fir si-mi comand componentele, nu-l mai vand ca e bun luat.