Nu prea vand Sol de cast

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Chief
veteran
veteran

Nu prea vand Sol de cast

Mesaj de Chief » 30 Sep 2010, 15:43

La rugamintea a doi colegi de forum fac totusi o oferta la Mulineta Daiwa Sol de cast.

Scurt istoric: Achizitionata de pe Tackle Direct undeva prin iulie anul asta, are o singura partida scurta de pescuit si un mic accident. A cazut in barca si s-a lovit putin avand protectia de la butonul de reglare a franei magnetice si chiar butonul usor indoite precum si o mica zgarietura. Functioneaza perfect si e practic nepescuita. Mica lovitura era motivul pentru care nu intentionam sa o vand. Eu mai am una dar si cu asta am ce face. Daca totusi mai sunteti interesati si nu va deranjeaza acest aspect discutam. Functionarea nu este afectata si nici nu se vede din avion, am sa pun doua poze in galerie.

Pretul e 750, hai ca merge.

Am o mulineta Zillion care mi-a venit cu o componenta complet rupta (front plate) din schema componentelor care se gaseste si pe net si comandata din America m-a costat 12 usd, se pot comanda si aceste doua componente ale solului respectiv Right side plate si Brake adjusting knob care are doar o infundatura de 1mm, practic inobservabil. Daca vreti scrieti direct la Daiwa pe adresa de mail data la contact si service si va raspunde prompt un nene. ii spuneti dupa cod (nu dupa numarul de ordine din lista) ce piese va intereseaza si va spune preturile. Asta e valabil la orice problema de service nu numai la Solu meu.

E luat de la un prieten caruia nu i-a mai trebuit dupa acea prima partida, daca apuc sa-l scot la pescuit ii trag fir si-mi comand componentele, nu-l mai vand ca e bun luat. :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 30 Sep 2010, 17:21

Ma intreb pe care lanseta din cele pe care le vinzi a fost knd a cazut in barca. :? Din ce-o fi fost barca de s-a indoit asa :)) 500 de lei ptr lovitura :D :?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Sep 2010, 17:39

Pe niciuna, nu eu pescuiam cu ea.

Ideea e ca piesele sunt cam 25-30 de usd, fiind sub 50 scapi si la vama si e ca noua. Se poate pescui cu ea si asa fara nici o problema. De aia nu am vrut s-o scot deloc la vanzare ca arata urat si mi-o rezolv rapid, elegant si ieftin. Acuma inca vreo 100 de lei mi-e tot acolo. Am pus-o la cererea colegilor poate totusi le trebuie. oricum nu-s scule de tinut in vitrina, in timp toate (cu care se pescuieste) capata cate o zgarietura, o sapca mica mai ia fiecrae. Lansetele sunt in stare excelenta nu cum am vazut altele care erau de vanzare la celeasi preturi. Nu au matisaj sarit, inele strambe, lac sarit, varfuri rupte, inele schimbate, suiport de mulineta crapate, blanc crapat... chestii de genul asta. O zgarietura-doua ici colo, de suprafata, toate au. Cand ai mai multe betze in barca, cand te ploua, cand bate vantul, cand mai esti cu cineva in barca, cand mai iei nisip, scoti ancora... se mai intampla nu? Astea daca le spal frumos si de frec cu silicon si mandrinele cu periutza fina pot sa le pun pe raft linistit.

Nu comentez nimic la Solul asta de aia nici nu l-am pus initial de vanzare. Teoretic nu e, practic e de vanzare. daca il ia cineva si nu-i place cand desface pachetul il primesc si inapoi.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 30 Sep 2010, 19:33

Colegu zice k nu il vrea lovit:( Deci spor la vanzare:)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Sep 2010, 19:37

Ionut? Daca nici tu nu il vrei se poate inchide.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 30 Sep 2010, 19:47

Pai man,eu am mai postat k pentru el am intrebat:)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Sep 2010, 19:55

Am inteles. Nici o problema. Brake knobul e 8 usd si Side plateul e 23 usd dar pe www.mikesreelrepair.com. Bine de stiut pentru toti posesorii de mulinete. Au de toate marcile. De-acolo mi-am comandat pentru zillion dar de la daiwa e mai ieftin. Astept si un semn de la ei.

Se poate inchide! Multumesc!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Închis